WooCommerce - מוצרים וחבילות

• הוסף לסימניות
אם יש כמה מוצרים תחת קטגוריה אחת, ברכישה של כל מוצר בודד יש מחיר מסוים, וברכישה של כל הקטגוריה יש מחיר אחר, האם אפשר להגדיר רכישת קטגוריה? או באיזו דרך אחרת ליצור חבילות רכישה במחיר שונה?

הבנתי שזה תפקידו של התוסף הזה:
http://www.woothemes.com/products/product-bundles/?utm_source=product&utm_medium=upsell&utm_campaign=wcaddons
האם הוא מומלץ?

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מבחינת הרשיון אז אם זה GPL אתה לא צריך לשלם לחברה, אתה יכול להתקין כמה שבא לך.
התשלום זה רק על תמיכה, הורדה ועדכונים.
היה נושא דומה לפני שבוע בנוגע לאתר שמוכר בצורה פיראטית תוספים לווקומורס.
אני פעם רציתי לעשות פה מאגר משותף של תוספים בתשלום עם רישיון GPL, אבל משום מה החברה לא השתכנעו שזה באמת ככה התנאי רישיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1885838:
מבחינת הרשיון אז אם זה GPL אתה לא צריך לשלם לחברה, אתה יכול להתקין כמה שבא לך.
התשלום זה רק על תמיכה, הורדה ועדכונים.
היה נושא דומה לפני שבוע בנוגע לאתר שמוכר בצורה פיראטית תוספים לווקומורס.
אני פעם רציתי לעשות פה מאגר משותף של תוספים בתשלום עם רישיון GPL, אבל משום מה החברה לא השתכנעו שזה באמת ככה התנאי רישיון.

איך אפשר לדעת אם התוסף עם רישון GPL?

• הוסף לסימניות
השני הוא GPL ואפילו יש אתר שמוכר אותו להורדה דרכם ב7 דולר (דבר חוקי כמו שאמרנו), אני יודע שזה GPL כי זה מה שהאתר ההוא עושה. הנה:
http://www.gplplugins.com/product/bulk-pricing-for-woocommerce/
התוסף הראשון אז הוא של woothemes וכל התוספים שלהם הם GPL כמו שכתוב באתר שלהם:
Our products are licensed under the GPL (click here to find out more about the GPL).
פה:
http://www.woothemes.com/terms-conditions/

• הוסף לסימניות
התוסף product-bundles מצוין לחבילות מוצרים
אבל אני לא מוצא אפשרות למנוע הזמנה כפולה למוצרים, כי כשמוסיפים לסל חבילה של המוצרים עדיין אפשר להוסיף גם את המוצרים הבודדים, ואני מעוניין שלא יווצר מצב של כפל מוצרים.
יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לזה?

קבצים מצורפים

• 74545.PNG
    KB 16.9 · צפיות: 1
  • הוסף לסימניות
זה טוב לכפל מוצרים רגילים, אבל זה לא חוסם אפשרות לבחור מוצר בודד, ואח''כ אותו מוצר יופיע עוד פעם בסל כחלק מהחבילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה