• הוסף לסימניות
לפני שאני מתחילה לעבוד איתו רציתי לברר:
א. תמונות מוצר שנחתכות בתוסף - האם יש דרך לפתור את העניין?
ב. האם יש דרך להציג את המחיר רק למשתמשים רשומים?
ג. האם יש דרך על ידי התוסף לשלוח מייל למשתמש עם פרטי ההזמנה בסיום הרכישה?
ד. האם ניתן למשתמש לציין "כמות" ואז "הוסף לסל" לפי הכמות הרשומה?
אם לא - האם יש תוספים שעושים את הנ"ל?
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
א. אם הבנתי אותך נכון, צריך לשחזר את התמונות ממוזערות. אני השתמשתי בתוסף Regenerate Thumbnails ועבד מצויין.
ב. מישהו שאל את זה אתמול, ראה כאן
ג. נראה לי שזה מובנה בwoocommerce
ד. התכוונת בעמוד המוצר עצמו? מסתמא שכן אבל לא עשיתי אז איני יכול להדריך. אבל אם לא לזה התכוונת, אז יש את זה בעמוד הסל.

• הוסף לסימניות
א. תלוי בתבנית. אפשר לסדר את ה-CSS.
ב. ענו לך. דיברו על זה כאן.
ג. מובנה במערכת.
ד. מובנה במערכת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רי מקס;2313331:
עד כמה שאני מכיר צריכים פלאגין.

אתה לא מכיר.

למה סתם לבלבל. האפשרות של הוספת כמות בדף המוצר או בדף קטגוריה (תלוי באפשרויות התבנית), מובנית במערכת, ולא צריך שום הרחבה בשביל זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה