כללי WORD 2013

• הוסף לסימניות
אני באמצע להקליד טקסט רץ.
יש הרבה כותרות ובכל כותרת יש מיספור אוטומטי ע"י לחיצת ENTER
הבעיה שלי היא - כל פעם כשאני מגיע לכותרת הבאה ואני מתחילה למספר, הוא מכניס לי את המיספור יותר ויותר פנימה, מה שגורם לי שבסוף לאחר כמה עמודים השורות מתחילות כמעט מהסוף.

איך אני יכולה להגדיר מיקום אחיד לכל המספור - שהמספרים יעמדו באותו מקום ולא יזוזו לי כל פעם לפנים השורות???

מה עושים?

תודה מראש.:

• הוסף לסימניות
הכי קל לשנות את הכל בסוף וגמרנו

• הוסף לסימניות
בחרת רשימה רגילה? (ולא מדורגת?)

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 11.9 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לאחר שהקלדתי בחרתי רשימה רגילה וזה הפך לי את כל הרשימה לסדר רציף של האותיות.
הוי אומר:
היו לי כמה רשימות המתחילות בסדר של א' ב' ג' ד', וזה הפך לי את הכל לרצף אחד, כלומר שהרשימה הבאה לא מתחילה מא' אלא מט' כהמשך לרשימה הקודמת.
ניתן לשנות את ההגדרות או שאני צריכה להקליד שוב?

עזרתכם בבקשה...

ועוד משו:
האם יש אפשרות שכל המספור יעמוד במקום אחיד כל הזמן ולא במדורג?

• הוסף לסימניות
תסמני את הרשימה מהמקום שבו את רוצה להתחיל רשימה חדשה.
ולחצי על הלחצן של רשימה פעמיים עד שתהיה לך תגית חכמה, תפתחי אותה ותבחרי באפשרות התחל מספור מחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה