כללי www.myairbridge.com מי מכיר?

• הוסף לסימניות
האתר www.myairbridge.com אמור לאפשר העלאה של עד 20 GB בחינם.
אני בוחרת את הקבצים הרצויים, וזה נעצר בשלב שאמור להתחיל להעלות אותם.
מישהו התנסה בזה?

• הוסף לסימניות
www.myairbridge.com

האמנם אין אף אחד שהשתמש או משתמש באתר הנ"ל בהצלחה (או ללא הצלחה)?

• הוסף לסימניות
לוחצים על הכחול "continue" הוא מתחיל לעלות ותוך כדי הוא מבקש את האימייל של השולח, ולאן לשלוח.

• הוסף לסימניות
.

אז זהו, שלא.
אחרי שאני לוחצת "continue" ,ומזינה את מייל השולח והכתובת למשלוח,
זה אמור להתחיל להעלות. אבל זה לא ממשיך, אלא נעצר על 0%.

• הוסף לסימניות
זה קובץ גדול? כי לפעמים עד שזה מראה 1% זה לוקח זמן, תנסי קובץ קטן.

• הוסף לסימניות
לשם הניסיון, ניסיתי להעלות קובץ ממש קטנטן (פחות מ1MBׂ) ועדיין לא עבד

• הוסף לסימניות
אני בדקתי עכשיו וזה עובד אצלי, מה עם שרתים אחרים? Google Drive ? ( 50 gb) mega ? onedrive ?
הם גם נותנים נפח גדול. חוצמזה אין לי פתרון.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל מה זאת אומרת שרתים אחרים?

• הוסף לסימניות
זה בגלל חסימה שיש במחשב
הבעיה קיימת גם בנתיב וגם באתרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;1384986:
זה בגלל חסימה שיש במחשב
הבעיה קיימת גם בנתיב וגם באתרוג

דיברתי עם נתיב
והם טוענים שזה לא קשור אליהם
אם אכן זה בעיה אצלם, זה משהו שניתן לפתור דרכם,לדעתך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה