כללי xplace

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שנעזר באתר הזה?
מקבל לקוחות משם?

אשמח לשמוע טיפים/הערות/הדרכות חשובות

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה, ואם אפשר להוסיף עליה, אם מישהו מכיר את האתר 'פרילנסרים' וחושב שזה כדאי או לא,
פחות טוב מXPLACE או נותן אותה תפוקה רק בחינם?

• הוסף לסימניות
אני מקבלת עבודות מפרלינסרים. אבל ממש בטיפות קטנות.
לא שווה לטרוח.
מה גם שרב העבודות הנדרשות שם זה לאתרים ושיווק אינטרנטי. לא סתם לוגו ומודעה גרפית.
לשיקולכם.

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שברוב המקרים XPLACE בנוי על מכרזים.
ואני אומרת את זה אחרי שעשיתי כמה ניסיונות.
אמנם יש הרבה הצעות אבל מי שמפרסם פרויקט באתר הזה, מחפש זול. נקודה.

כדי לאמת את הענין, שיחקתי עם המחירים. הצעתי יקר והצגתי את עצמי כמקצועית על, לא פנו אליי. הצעתי מחיר הכי זול, וידעתי מיד שיפנו אליי בחזרה, בדיוק כמו שהיה.

אז אם אתם רוצים להתמקצע בעבודה עם סכום פעוט, הוא טוב לכם.
אם אתם מהירים מאד וכל עבודה לוקחצ לכם זמן מועט ביותר, לכו על זה. יש שם הרבה עבודות ופרוטה לפרוטה מצטברת..

אם אתם חושבים שתציעו מודעה ב400 שקל וירוצו עליכם, תשכחו מזה.
אם תציעו ב50 שקל, אולי יגיעו.

ועשיתי נסיונות בתחום הקופירייטינג.
והצעתי לאחד מאמר ב30 שקל, הוא חזר אליי וביקש שאעשה לו 5 מאמרים ב300 שקל, נתן לי להבין שאני סוחטת אותו, ולאחר מכן, אמר לי: טוב. אני צריך שתכתבי על חרדות.
אמרתי לו: תן לי את החומר בוא נשאל את הידע שלך ונתקדם.
והוא עונה: אני לא מבין בזה. תכתבי את את כל המאמר..

כאילו אני צריכה להיות עכשיו פסיכולוגית וגם להציג לו מאמר איך הוא פתר בעיות בלי לדבר איתו מילה.
זה היה מוגזם.
אמרתי לו שאני לא מתאימה לזה, ועובדת עם אנשי מקצוע שנותנים לי את החומר בעצם ואני רק עורכת את התוכן, לא מייצרת מכלום.
והמלצתי לו לפנות למישהו אחר, ורק אם לא ימצא, אעשה לו.

הוא כנראה מצא. לא חסר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה