דרוש מידע yoyo החדשה או bugaboo

• הוסף לסימניות
היי
אשמח להמלצות, חוות דעת וחנויות מומלצות לרכישה
על עגלת יויו החדשה או בוגבו.
אם יש המלצות על עגלות נוספות - תכניסו גם :)
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על שתיהן! יש לי אותן. החלפתי עכשיו ( תינוק בן שנה) ליויו כי אני מעדיפה לשמור על הבוגבו לתינוקות הבאים אי''ה. הן מדהימות!!! זה לא מותג סתם זה מוצר איכותי וכייף לשימוש! נוסעות חלק עם בולמי זעזועים איכותיים מתקפלות מצוין ונוחות מאד!

• הוסף לסימניות
ממליצה על סייבקס יותר מבוגבו. מנסיון עם שתיהן.
קיפול יותר נח. פחות נדושה יותר יפה. נסיעה מצוינת מנח רגליים מתכונן. ממש מומלצת.
בתור טיולון יש לי יויו חורשת עליו יום יום ונהנית מאד
מצד שני אולי עם האמבטיה של היויו כבר מספיק רק אותה??

• הוסף לסימניות
היי
אשמח להמלצות, חוות דעת וחנויות מומלצות לרכישה
על עגלת יויו החדשה או בוגבו.
אם יש המלצות על עגלות נוספות - תכניסו גם :)
תודה מראש.
תאמת שאין על היויו קלה נוחה פרקטית ניידת וכל המעלות
רק שלא נסתי את האמבטיה שלה...

• הוסף לסימניות
יש לי גם וגם
בבוגבו (בי 5) משתמשת עד גיל שנה בערך אולי 9 ח'
ואח"כ יויו
מרוצה מאוד משתיהן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה