Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
קבלתי לפני חצי שעה שיחה מאדם שהציג את עצמו כעובד חברת נטוויזן,
והסביר לי שהמבצע שהיה לנו עד היום נגמר והוא רוצה לתת לנו הצעה חדשה,
אבל לפי החוק החדש לדבריו, ברגע שנגמרת עסקה של לקוח,
על ספק התשתית לעדכן את הלקוח - ולהסביר לו מי הספקים שהוא עובד מולם ומה המחירים,
על מנת שהלקוח ידע מה האפשרויות העומדות בפניו.
כמובן שהוא נאם שהיה שמח שנחליט להשאר אצלם וכו'. אבל בגלל החוק חייב לתת לי את האפשרויות,
אז בקש רק שאומר לו מי ספק התשתית שלנועל מנת שיפתח להם קריאה לדבר איתי.

בגלל האשכולות הרבים שקראתי פה לאחרונה על חברות התקשורת למיניהם, חשדתי מאד וחיכיתי לשיחה מבזק.
להפתעתי - עשרים דקות אחרי זה יש לי שיחה מאותו מספר,
אני עונה והקול זהה להפליא לאדם ששוחחתי איתו, והוא אומר שלום קוראים לי X ואני מבזק.
הייתי המומה, אמרתי לו להמתין ובדקתי שוב.
ואכן בוודאות זה היו 2 שיחות מאותו מספר.

חזרתי לשיחה ושאלתי אותו עם נטוויזן ובזק התאחדו ולא שמעתי על זה.
הוא היה נשמע מופתע, ואמר לי למה את מתכוונת אני רק עובד בבזק לא קשור לנטוויזן וכו'. כשהתקלתי אותו עם המספר טלפון הזה, אמר שחייב לנתק ולבדוק את זה ויחזור.

ממש מוזר. לא?
קרה למישהו? מה המטרה שלהם? יש באמת חוק כזה?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה