Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 561
  • שלחו לי במייל, לא קשור אליי:

אני צריכה קלדניות לפרויקט שנקרא הדף היומי הקצר. מי שיודעת להקליד מהר וגם מכירה קצת מושגים של תורה/גמרא (לא צריכה להיות מומחית לגמרא, אבל שתוכל להבין או לפחות תהיה מוכנה ללמוד במהירות).
    העבודה היא בזמנך החופשי, אבל מי שמשלם על ההקלדה רוצה "לשים גז" ולהיות בקצב של הדף היומי, לכן צריך איזושהי מחויבות לדף אחד או שניים לפחות לשבוע כדי שנוכל להדביק את הקצב.
    כל שיעור הוא בין 10-20 דקות, התשלום הוא 1.2 ש"ח על כל דקה מוקלטת, שזה לא תשלום מדהים להקלדה, אבל הרב מדבר בצורה מאוד ברורה, לכן מי שיודעת להקליד תוכל לעשות את זה די מהר, ומה גם שעכשיו הוא אמר לי שכל שיעור מוקלד כזה מורידים כ-50 אנשים שרוצים ללמוד את הדף היומי מהאתר! כלומר שזה ממש נחוץ להרבה אנשים.
    מי שמעוניינת צריכה שתהיה לה סביבת עבודה - מחשב, אוזניות (רצוי) וגישה לאינטרנט.

ניתן להשיב למייל זה או להתקשר אליי
    עירית בלוך
    0545638678

זה המייל:
    iritix שטרודל ג'ימייל.

בע"ה אני מתכוננת להוריד את המודעה בקרוב.
    0 תגובות
    שלום!
    אני עומדת לפני קניית חדר שינה, וכמובן לא נחסכו ממני החיפושים, השאלות והברורים.
    יש מצב שאתם עוזרים לי? :)
    אז ככה:
    :confused: סקאי (עור?!) - היו חנויות שהמליצו לנו מאד, זה יפה, מתנקה בקלות וכו' אך היה גם בעל חנות (שנחשב לאמין) שאמר לנו 'תתרחקו מזה, אם לא מתחזקים את זה באופן קבע, זה מתייבש ומתפורר'. יש דברים בגו? הייתי שמחה לשמוע תגובה מבעלי נסיון.

:confused: ארון הזזה - בשל תנאי החדר, ארון דלתות יסרבל קצת את החיים. ז"א יש לו מקום, אבל צורת הפתיחה שלו לא תהיה נוחה במיוחד. ושוב פה נחלקו הדעות בין 'המבינים'. יש מי שאמר - לכו על ארון דלתות הזזה, נכון הוא יותר מועד לפורענות אבל אין טעם לחיות בחוסר נוחות מסוים. ויש מי שגם אמר שלא נראה לו שארון דלתות יחזיק יותר מעמד בתנאים שכאלו. ולעומת זאת היו בעלי חנויות שאמרו לנו 'אל תעשו את השטות הזו'. ושוב אני שואלת, יש פה בעלי נסיון? מה המציאות אומרת?

אה, וסתם אשמח לשמוע 'טיפים' ורעיונות מבעלי הידע שבינינו - על מה להתמקד, ממה להתעלם, חנויות / חברות / נגרים ממלצים
    תודה ושבוע טוב!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה