Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אני רוצה לספר כאן בשער בת רבים סיפור מעניין וסיעתא דשמיא מיוחדת שהייתה לי
יש לי אורגן די חדש מדגם מתקדם שהשקעתי עבורו הרבה מאוד כסף ובקיץ האחרון באחד הימים אני שומע בומים חזקים מאזור הסלון אני רץ לבדוק מה קרה והנה אני רואה ששתי מדפים מארון הספרים הסמוך נפלו על האורגן שהיה פתוח על הסטנד שלו והפילו אותו ארצה ויש לציין שמדפים אלו היו עמוסים בספרי קודש מיד הרמתי את כל הספרים על השולחן והתפנתי לבדוק מה עם האורגן שמרוב כובד הספרים הוטח לרצפה. אני מנסה להדליק אותו והוא נדלק אבל המסך היה ריק ולא היה בו שום כיתוב
מיד עשיתי כמה טלפונים לברר על טכנאי שיוכל לתקן לי את האורגן ולפי הבירורים גיליתי שתיקון כזה אורגן יעלה בין 600 ש''ח ל-1600 ש''ח עקב זה שצריך היה להתקין מסך חדש ומפאת חוסר תקציב דחיתי את זה והתמודדתי עם אורגן ללא מסך.
לאחרונה שמעתי על טכנאי מומחה שמתקן אורגנים כאלו והבאתי לו את האורגן שרק יפתח ויבדוק מה קורה שם בפנים והנה אני מקבל טלפון אחרי כמה ימים והוא מודיע לי הטכנאי שהשתחררו 2 חוטים בלבד והוא חיבר אותם והנה מסך האורגן חזר לעבוד בלי שום בעיה ברוך ה'.
והנה אני מפרסם סיפור זה כי אחרי שזה קרה לי הייתי מאוד מודאג וקיויתי שאם יקרה נס אני אפרסם את ניסי ואין כמו במה מכובדת זו לפרסם את הנס המיוחד שהיה לי.
ברוך הוא וברוך שמו​
אנחנו באות לי מעלים לאתר שלנו בכל יום ראשון דף עבודה להורדה חינם, אתם מוזמנים לבקר אותנו, להוריד ולהנות.

להורדה באיכות טובה היכנסו
לכאן

השבוע נלמד לזהות משולש ולצייר אותו.
בגני ילדים לגילאי 4-5 כבר מנסים ללמד את הילדים לכתוב את שמם, אבל חלק מהילדים מתקשים ומתוסכלים, ובצדק - לצייר משולש הם כבר יודעים? ריבוע? מעויין? מלבן?
אי אפשר לצייר מ' לפני שמציירים משולש. ב' ו-ח' ו-כ' לפני ריבוע.
ובעצם כל האותיות...
אז גננות -
שלב שלב... בלי להאיץ.
  • 50
  • 0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה