Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 362

• כולנו מעדכנים כל יום על מצב בריאותנו כדי להגן על הורינו וילדנו, על הקהילות שלנו, כדי לעצור את התפרצות נגיף הקורונה ולהשיב במהרה את שגרת חיינו.

חוקרי מכון ויצמן למדע בשיתוף גורמי הבריאות פועלים כל העת כדי למפות את התפשטות הקורונה ולשמור על כולנו. שאלון זה נוצר כדי לסייע בחיזוי ואיתור של מוקדי ההתפשטות ולהגיע לחולים מהר יותר, על ידי הערכה של מספר האנשים בכל אזור שפיתחו תסמינים.

עליך למלא את השאלון פעם ביום, עבור כל בן משפחה בנפרד. חשוב שגם מי שחש בטוב ולא פיתח אף תסמין ימלא את השאלון.
    השאלון אנונימי לחלוטין.

תודה לך!

*חשוב לציין שהשאלון אינו נועד כדי לאבחן הידבקות בנגיף - אם את/ה חש/ה ברע, אנא פנה (מהבית) לגורמי הרפואה.

פרופסור ערן סגל, מכון ויצמן למדע
    פרופסור יובל דור, האוניברסיטה העברית
    פרופסור בנימין גיגר, מכון ויצמן למדע
    פרופסור רן בליצר, שירותי בריאות כללית
    0 תגובות
    להלן תוכן שיחה עם מד"א שקבלתי מחבר לפני כמה דקות מתומללת מתוך הקלטת שיחות

מד"א: מד"א שלום מדברת ...

אני: שלום וברכה

רציתי להזמין בדיקת קורונה

מד"א: אני צריכה לשאול אותך כמה שאלות אפשר?

אני: כן

מד"א: אתה סובל מחום

אני:כן

מד"א: כמה החום ?

אני: 38.5

מד"א: כמה זמן כבר הנך סובל מחום?

אני: 3 ימים

מד"א: יש לך שיעול?

אני: כן, חזק מאד

מד"א: יש לך קושי נשימתי?

אני: כן

מד"א: יש לך עוד תסמינים?

אני: כן, אין לי טעם וריח בכלל

מד"א(שאלת המחץ): יש לך מידע ודאי שהיית בקרבת חולה קורונה מאומת ב-14 יום האחרונים

אני: לא

מד"א: א"כ אני לא יכולה לאשר לך בדיקה

אני: אבל יש לי את כל התסמינים שמראים שזה קורונה

מד"א :אני מצטערת אלו הנהלים

אני: בעצם את אומרת לי שאם אין לי ידע ודאי שהייתי בקרבת חולה קורונה מאומת ב14 יום האחרונים אז אני לא צריך להיבדק למרות שיש לי את כל התסמינים ???

מד"א: מצטערת אני לא יכולה לאשר לך בדיקה אם אתה לא יודע ...

אני: מה כן ניתן לעשות ?

מד"א: להתקשר לקופת חולים

מתקשר לקופת חולים הסרט חוזר ע"ע בשינויים עריכה קלים אלא שבסוף אני מקבל את המלצת השף (האחות במענה הקולי): תיקח אקמול ותנוח במיטה...

כך מונעים את התפשטות הנגיף...:(:(:(

נ. ב. בסופו של דבר בשילוב לחצים ופרוטקציות ולאחר 3 ימים מהשיחה דלעיל הושגה הבדיקה המיוחלת שכמובן יצאה חיובית...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה