Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
חברת 'פלאפון' גנבה אותי, ואין עם מי לדבר.
הצטרפתי למסלול שאמרו לי שיעלה לי כל חודש 30 ש"ח + מכשיר, מה שאתה צריך לעשות, להביא חשבונית מחברה מתחרה. אכן כך עשיתי ל2 מכשירים, הבאתי את האשראי שלי וחשבונית מחברה מתחרה.
עובר חודש, החשבונית הראשונה מתקבלת, והנה אני משלם מינימום 50 ש"ח למכשיר. התקשרתי לחברה ואחרי המתנה של שלושת רבעי שעה (!!! כן. 45 דקות תמימות), עונים לי ומעבירים אותי מאחד לשני ומהשני לשלישי וכו', עד שבסוף אמרו לי שאין לי את ההטבת ניוד כי לא הבאתי חשבונית. אבל כן הבאתי, בידים שלי נתתי את החשבונית לסוכן המסור (אברך צעיר, שאחר כך לא יכולתי לבוא אליו בתלונות. כי 'גם אותי הם גנבו' ובכלל חזרתי ללמוד בכולל במיר...).
טוב, מה אני יעשה, שלחתי שוב ושוב, וכל חודש ענו לי את אותו הדבר - עד שלבסוף מישהי ענתה לי שם, ואמרה שאני לא יכול לקבל את ההטבה כי אפשר לעדכן רק תוך 14 יום מהרכישה.
אחרי 14 יום מהרכישה אפילו לא ידעתי שהחשבונית לא הגיעה ליעדה...
אך אין עם מי לדבר.
עוד נזק נגרם לי מזה, שבתכנית המקורית אמור להיות 10 דקות של חריגה מהדקות של התוכנית. אבל במציאות שילמתי על חריגות של דקה שניים.
יש בכלל דרך להחזיר את הנזק.
מישהו הציע לי לגמור את התוכנית, ולהפסיק לשלם על המכשיר.
אבל נראה לי שזה לא חוקי.
מה עושים?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה