Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
הבת שלי כבר בת שנתיים וחצי+. בשבועות האחרונים דיברנו על זה שהיא ילדה גדולה וצריכה לעשות בשירותים וכו'. מדי פעם היא התישבה בשירותים אך לא עשתה.
אתמול החלטתי אחת ולתמיד לקחת את זה ברצינות. אז נשארנו בבית ולא הלכנו לגינה. הורדנו את הטיטול בחגיגיות, והתישבנו בשירותים.
יושבים, ויושבים, וישובים.. שרים שירים, סיפורים, משחקים, צוחקים, מדגדגים.. במשך למעלה משעה! לא עזר כלום. הילדה לא עשתה.
אז נתתי לה להסתובב בלי טיטול, שתקלוט את הרעיון. פיספסה כמה פעמים, הושבתי אותה בשירותים שוב כמה פעמים. לא עזר כלום.
אז החלטנו לחזו שלב אחרוה, והלכנו ביחד בחגיגיות לקנות סיר כתום! חזרנו הבית, היא מיד התלהבה להוריד את הטיטול ולהתיישב בסיר. ושוב אותה הסאגה מאתמול חזרה על עצמה. הבאנו לה לשתות, לאכול, שיחקנו, סיפורים, שוב לשתות, פילו קצת הרטבנו לה שם עם מים קרים, הבאנו לה ארטיק, איגלו.. במשך שעה וחצי הילדה יושבת בסיר ו-נאדה!! שום דבר. היא רק קמה ומבקשת טיטול.. (כנראה שיש לה לחץ ורצתה כבר לעשות בטיטול..) הושבנו אותה עם "הגן של דודו", ישבה עוד קצת, ביקשה שוב לאכול.. ואין, לא קרה כלום. עד שהיה כבר ממש מאוחר והיא כמעט נרדמה על הסיר, שמנו טיטול פיג'מה והלכה לישון..

אני מיואשת ומתוסכלת. אין לי כח.. מה עושים?! אני חייבת לציין שהיא ילדה חכמה, יש לה זיכרון וקליטה מעולה, מדברת כמו ילדה בכתה א', יודעת דברים יותר ממה שילדה בגיל שלה אמורה לדעת.. (מזהה צבעים וכו'..)
אבל פה כאילו יש לה מחסום. אני חייבת עצות והאם מישהי נתקלה בתופעה הזו..

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה