Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
השבוע הייתי בחנות נעליים, רציתי לקנות זוג נעליים מסוים בצבע שחור מט לחג, היה בחנות רק שחור מבריק, פשוט התעקשתי על מט. המוכר אמר שאין במידה שלי, היו רק מידות גדולות, ואמר שבעוד חצי שעה תגיע סחורה חדשה אמרתי לו בסדר בינתיים אלך להסתובב בעיר עד שתגיע, בסוף חזרתי לחנות שאלתי את המוכר נו הגיעה הסחורה ובדיוק שהגענו הוא ברח ונעלם לי ולא אמר לי מילה, בעלי שהיה איתי אמר שיש לו עוד חנות נעליים ממול וחשבנו שיחזור עם הנעליים שביקשתי, אז חכינו שיחזור ובסוף חזר עם זוג נעליים שרציתי, מדדתי אבל ראיתי משהו מוזר בנעליים. היה משהו לא בסדר. בעלי קלט ראשון ומה הוא אומר? אל תקני את זה!!!! זה צבוווווווווע!!! היה ריח של צבע טרי... לא, לא הגיעה הסחורה המוכר פשוט שיקר לנו, אז מה הוא עושה? הוא פשוט לקח את נעליים חומות במידה שלי והלך לחנות ממול וצבע אותם לשחור! מאמינים? היינו פעורי פה!! ככה עושים לי? איזה חוצפה טוטלית!!! איך זה יכול להיות! בחיים לא חשבתי על זה. התעצבנתי קמתי והלכתי ואמרתי למוכר אתה ש-ק-ר-ן!!! לא מגיע לך אפילו שקל! הקונים שהיו בחנות ראו על המתרחש נדהמו והבינו שזה ממש גועל נפש לעשות ככה וכולם היו בהלם מוחלט..

איזה קטע!!!!

ראו הוזהרתם!

אני חושבת אולי לתבוע אותו? מה אתם אומרים? הייתם תובעים בעצמכם?אני חושבת שמגיעה לו תביעה על מה שעשה לי. זו חוצפה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה