Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
מישהו מכיר את החנות הזו?
ראיתי
פרסומת שלהם את זה ביד2, זה נראה לי מדי זול,
למישהו יש ניסיון איתם? איך העבודה, האיכות השירות?
אשמח לקבל המלצות או דיס
תודה
הזמנתי טיסה דרך וויקי (https://www.kiwi.com/il/) בתאריך 17/06, לטוס ביום למחרת 18/06, אחרי כחצי שעה של ההזמנה והתשלום אני מקבל טלפון מחברת התעופה עצמה Blue Bird Airways שאין מקום על הטיסה, וזה היה טעות שהאתר איפשר את ההזמנה,

מיד נכנסתי לאתר של קיווי לבטל את ההזמנה וביטלתי, ביטלתי כי זה היה טיסה אחת והראשונה מתוך 3 טיסות המשך, שאחת תלויה בשניה, אם אין לי את הראשון אני לא צריך את השני, קיווי נתנו לי לבטל את ההזמנה,

הזמנתי טיסות אחרות והכל היה בסדר ב"ה,
פניתי לקיווי לקבל החזר מלא על הטיסות, דחו אותי ודחו אותי, היום הם עונים לי שאין החזר כספי אם מבטלים תוך 48 שעות לפני הטיסה, למרות שבטלתי תוך כשעה אחרי ההזמנה, ולא יכלתי לבטל לפני 48 שעות כי עדיין לא הזמנתי את הטיסה.
הם טוענים שהייתי צריך להתקשר אליהם (זה עולה כל דקת דיבור איתם הרבה כסף) והם יתאמו לי טיסה חילופית,

פניתי במקביל לחברת כאל להכחיש עיסקה, וכאל טוענים שאין אחריות על הזמנות הקשורות לתעופה, רק למוצרים יש אחריות,
מדובר בסכום של יותר מ-5000 ש"ח,
מה עושים ? אני ממש אובד עצות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה