Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
סידרתי ארנונה דרך האתר,קיבלתי אישור למייל אבל אחרי כמה חודשים נודע לי שהעירייה כלל לא קיבלה את הטפסים וחישבו לי מאה אחוז ארנונה. .
התקשרתי לעירייה ,הקראתי לפקידה מס' אישור שקיבלתי באתר אבל היא לא רואה טפסים ואין לה אפשרות לראות לפי מס אישור
שלחתי בפקס אבל אי אפשר לוודא מיד שזה מגיע אלא רק אחרי כמה ימים.
למשך מס' שבועות זה נהיה משחק קבוע להשיג פקס לחכות כמה ימים ולהתקשר כדי לשמוע שהפקס לא הגיע ותנסי לשלוח שוב.
לאחר תחנונים הסכימו לתת לי כתובת מייל לשליחת הטפסים שלחתי חשבתי שנגמר הסיפור אבל אחרי תקופה שוב אומרים לי שלא רואים טפסים
התברר שאין לעירייה אפשרות לפתוח את סוג הקובץ ששלחתי אבל אף אחד לא טרח לעדכן אותי
שלחתי בצורה אחרת אבל שוב אותו סרט עוד כמה ימים להתקשר לשמוע האם הטפסים התקבלו או שצריך לשלוח שוב.
כשניסיתי לנער את אחת הפקידות היא אמרה לי שהכי מהר זה לבוא למקום, לשרוף בוקר שלם ולסדר את הטפסים מול פקידה
תנו לי רעיון מה עושים
אין לי בקרים פנויים לשם כך והארנונה בינתיים צוברת ריביות
האם זה דרך של העירייה להתחמק מלתת הנחה בשיטת "הצלחתי" או שיש לי בעיה גם בפקס וגם במייל וגם באתר?
תנו רעיון מה עוד עושים חוץ מלשרוף בוקר שלם?
אולי לכם חכמי פרוג יש עוד דרך חדשנית ויעילה יותר לשליחת מסמכים שעדיין לא שמעתי עליה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה