Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שלום שלום
לפני מספר שבועות פרסמתי בקשת מידע בעניין מכשיר וייז שאבד לי באוטובוס של אגד הגשתי פניה למחלקת אבדות ואכן לאחר כמה ימים הודיעו לי שהם מאוד מצטערים אך לאחר שעשו כל מה שביכולתם הם מעדכנים כי לא מצאו את האבדה ,

לאחר שראיתי בפרוג מישהו שכתב שלא מספיק להגיש בקשה אלא אף להגיע למחלקה עצמה, ניסיתי את מזלי במחשבה שאין סיכוי שיכניסו אותי וגם שכנראה זה לא שם אם הם הודיעו כזאת הודעה

כשהגעתי למקום ישבו שם מספר פקידים משועממים שקיבלו את פני והכניסו אותי לתוך המחלקה (איני יודע האם קבוע הם מכניסים או שהיו בעת רצון מיחדת)
בהתחלה הראו לי קופסא אחת ושם לא מצאתי אותו אך לאחר שמעט נדנדתי להם פתח הפקיד בפני מגירה מלאה בפלאפונים ושם אחר כבוד שכן המכשיר, מעליו היתה מדבקה שם היה כתוב את מספר הקו והתאריך (אך כנראה שלקרוא את המדבקות היה למעלה מיכולתם של עובדי אגד(ֿ

קריאתי מכאן לכל מי שאבד לו או ששמע על מישהו שאבד לו להודיע ולפרסם לא לסמוך כלל על ההודעות הלקוניות והקצרות של ״לא מצאנו את האבדה״ ״עשינו ככל יכולתינו״ אלא לבוא למחלקת האבדות ולדרוש לחפש שם את האבדה

נ. ב. יש מקרים בהם האוטובוס סיים את היום במקום אחר את זה ניתן לברר מול נציגות מסוימת בתחנה (נראה לי שבירושלים הכל בסוף מגיע לשם אך איני בטוח)
אמרו לי לעלות היום על קו 968 (אגד) מירושלים לכרמיאל בשעה 20:30
ומשם לרדת בתחנה מסויימת ולעלות ממנה לקו 347 (נתיב אקספרס) לכיוון חורפיש- ולרדת בצומת תפן- זמן הגעה 23:00 לצומת תפן
הפכתי עולמות כדי להגיע בזמן לתחנה המרכזית כי לא היה אוטובוסים פנימיים שילמתי לדרייבר 100 ש''ח
וברוך ה' הספקתי את האוטובוס,
אבל,
באמצע הנסיעה מירושלים לכרמיאל אני רואה שהאוטובוסים בכלל לא מצליחים להסתכרן כי חסר סיכוי שקו 968 מירושלים לכרמיאל יהיה תוך שעתים בכרמיאל. גם בדרך מהירה ללא פקקים שזה בעצם מה שקורה עכשיו.

בקיצור התקשרתי אליהם לתחבורה הציבורים הנציגה הראשונה העבירה אותי לנתיב אקספרס בלי לשמוע את סוף דבריי בטענה שזה קשור אליהם (מה שבכלל לא נכון).

הנציגה השנייה תוך כדי שהיא מבינה שזאת טעות שלהם והיא גימגמה לי שאין כל כך מה לעשות ניתקה לי בפרצוף.

והנציג השלישי הסברתי לו שהשיחות מוקלטות, שלא יעביר אותי לאף חברה אחרת ושלא ינתק לי ושפשוט יבין את הטעות ויודה.
ובאמת הוא לא ניתק והקשיב והודע והסברתי לו שאני לוקחת מונית חזרה לבית מכרמיאל כי אין לי עכשיו איך להגיע לבית..
ובעצם בגלל זה חזרתי היום ולא מחר...
ובגלל שהציעו לי את הדרך הזאת שהיא הכי מהירה, והכי נוחה בחרתי לנסוע היום ולא לחכות למחר ולנסוע ברכבות.

הוא אמר שאני יכולה להתלונן, והוא גם העביר את המספר שמחר המנהל יצור איתי קשר.

זה אפשרי לדרוש החזר על נסיעות הלוך לתחנה המרכזית וחזור מכרמיאל למעלות?
  • עצוב
Reactions: זמני231 //
1 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה