Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אוף למה התפתתי לקנות שוב נעל יקרה לבת שלי
כי כבר לא היו מידות בחנויות נעלים אחרות עד שהתפנתי

קניתי לה מגפון יפה ולא ציפתי לפגוש אחרי שבוע נעל מגורדת מעל העקב
ולא בקידמה שאין בכלל אחריות

ולא, הבת שלי עדינה רזה ולא נוסעת על בימבה ואולי משתמשת בנעל כמו ילדה קטנה בת 2.8 שיושבת בריכוז בגן :)

הבאתי להם אותה
המוכרת קיבלה הלם ואמרה
"ככה לא צריכה לראות נעל אחרי שבועיים ואמרה שבטוח יחליפו לי"

אני מתקשרת לשאול אם מוכן כן זה תוקן המוכרת אומרת לי
ואני מעיזה לשאול מה עשו בנעל : אה צבעו אותה קצת - אין מה לעשות זה סוג הנעל ...!!!!

ומאכזב אותי - קניתי שם 2 זוגות נעליים בפסח ב240 ש"ח לבנים לכ"א ולא החזיק את הפסח!
ונפתח פה בנעל ממש אחרי פעמיים לבישה> בסוף החליפו את הנעל אחד נשאר טוב השני פתח את הפה ולא נסגר ;)
אחרי שהרמתי שם את ההנהלה ואת הסוכנים
ולא למדתי את הלקח ומחוסר ברירה נכנסתי לשם שוב באמצע העונה

אל תתנו אחריות אל תמכרו בכלל נעליים ואל תפרסמו תמונות מגרות ;) (תכתבו להמחשה בלבד)
יש חנויות שהנעליים שם הרבה יותר זולות ולא נותנות אחריות
אבל נותנות שירות!!!!

זהו הפעם לא אתפתה יותר

אבל הייתי חייבת להזהיר

ומפני שאנחנו חרדים אז הם אומרים שזה לשוהר לפרסם את שמם
והמבין יבין שהם קיימים שנים בשוק נראה לי עוד לפני שנולדתי ;) אה החליפו בעלות ...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה