Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
מה קורה פרוגיסטים?

עוד פחות משבוע ההגרלה הגדולה הגדולה של
עלי שיח
ש-ל-י-ש-י הקרווווובבב !!!!!

וכמידי שנה אנחנו רוצים לעשות את זה בלייב
שתוכלו לצפות בזמן אמת שזכיתםםם :)
באחד משלושת הפרסים:
> פרס הראשון (דופלקס) >> פרס שני (30,000 ש״ח) >>> פרס שלישי (אשראי טעון 10,000 ש״ח)

אממה,
שנה שעברה היו כאלו ששיא לייב נחסם להם (כמדומני בעיקר נטפריים)

השאלה שלי-
נטפרי פותח את האתר של שיא לייב / האתר של קול חי ?
ומה לגבי נתיב?

באיזה אתרים אתם כן יכולים לראות סרטונים בשידור חי או שאין חיה כזו
ואני יצטרך לעלות את זה 200 אלף פעם לג׳מבו ולשלוח ידנית? :rolleyes:

דברו.. תגידו... אני כאן כדי שיהיה לכולם זמין פתוח ונח :)
- שלום, זה דומינוס פיצה?
גוגל: לא אדוני, זה גוגל פיצה.
- אה סליחה. התקשרתי למספר הלא נכון.
גוגל: לא אדוני, גוגל קנתה את דומינוס פיצה לפני חודש.
- אה אוקיי. אז אני רוצה להזמין פיצה.
גוגל: אתה רוצה את מה שאתה בדרך כלל מזמין?
- בדרך כלל? אתם מכירים אותי?
גוגל: לפי הפרופיל שלך אצלנו, ב-12 הפעמים האחרונות שהתקשרת, הזמנת פיצה ענקית עם 3 גבינות, צ'יזי-קראסט, טונה ופפרוני.
- מעולה! זה מה שאני אזמין.
גוגל: נשמח להציע לך להזמין פיצה עם שומר, עגבניות יבשות, זיתים, גבינה צמחונית, חיטה מלאה וללא גלוטן?
- מה?! אני לא רוצה פיצה טבעונית.
גוגל: הכולסטרול שלך לא במצב טוב, אדוני.
- איך אתם יודעים את זה?
גוגל: לפי הרישומים הקיימים אצלנו, יש לנו את ההיסטוריה הרפואית שלך ובדיקות הדם שלך מ-8 השנים האחרונות.
- אוקיי, אבל אני לא רוצה את הפיצה הטבעונית המגעילה שלכם! אני לוקח כדורים עבור הכולסטרול.
גוגל: לפי המידע ברשותנו, רכשת 30 כדורים לפני חצי שנה. מה שאומר שלא לקחת את התרופה באופן קבוע.
- קניתי עוד בבית מרקחת אחר!
גוגל: זה לא מופיע בפירוט האשראי שלך, אדוני.
- שילמתי במזומן!
גוגל: לפי הרישומים בבנק, לא היה לך מספיק מזומן לזה.
- יש לי עוד מקורות הכנסה!
גוגל: זה לא מופיע בדיווחי המס שלך. אלא אם יש לך כסף שחור, וזה מנוגד לחוק אדוני.
- מה קורה כאן?!
גוגל: אנחנו משתמשים במידע שלך רק כדי לעזור לך, אדוני.
- מספיק! נמאס לי כבר מגוגל, פייסבוק, טוויטר, וואטסאפ וכל הזבל הזה! אני נוסע לאי בודד לכמה חודשים כדי להיפטר מכם. לא תוכלו לרגל אחריי שם!
גוגל: זה לא אפשרי אדוני.
- למה?!?
גוגל: כי עליך לחדש קודם את הדרכון. הוא פג תוקף מלפני חודשיים.

ברוכים הבאים לעתיד!

לדעתכם, כמה אמת יש בתיאור המשעשע הזה?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה