Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
בימים אלו כשימי החנוכה ממשמשים ובאים שוב צפה לה הבעיה היקרה של שמן זית ובעיקר של קבר רחל (שמשווק ע"י טעמן) שמחירו עולה דרסטי משנה לשנה תוך ניצול ציבור הצרכנים שמהדר להשתמש דווקא בשמן זה עקב כמה סיבות שאמכ"ל
אך השנה הניצול חצה כל גבול חברת טעמן הקטינה את הבקבוק ב- 25% מליטר ל-750 מ"ל וכמובן שרק את הבקבוק אבל המחיר נשאר
ולא רק אלא שהחברה הודיעה בשמחה בכיתובית על הבקבוק "המוצר האהוב באריזה חדשה" (בערך את המילים האלו) ואין איזכור להקטנת האריזה
מבדיקתי בלשון החוק בכל פעם שמקטינים אריזה חובה לדווח על גבי האריזה חוץ מאם השינוי מאוד דרסטי שאז זה ניכר
מה שבמקרה שלנו זה ממש לא ניכר והייתי צריך לבדוק בבקבוק ישן שיש לי עדיין בבית אם זה ליטר
הבו עיצה הלום
מומלץ אם יש למישהו חבר או קרוב עו"ד שיבקש ממנו להכין מכתב אזהרה לחברת טעמן נטו כדי לעזור לציבור הצרכנים היות ואין מי שיממן את זה
וכן אם יש מישהו קשר לאיזה איש תקשורת מפורסם שיציף את הנושא
העיקר שזה לא יעבור בשתיקה ושזה לא יעבור למוצרים אחרים של החברה
בתודה מראש לכל מי שיסייע בנושא
  • תודה
Reactions: LITK ו-תמרוז2 //
13 תגובות
זה-
20231202_203618.jpg
צריכה אותו במידה 3
או לחילופין את הסרבל התואם במידה 30-36 חודשים
אולי יש למישהי פה למכור לי?
עדיף בירושלים

תודה!
ביצעתי רכישת נעליים קיבלתי אלי אישור שזה נשלי ובדרך ואני רוצה לבטל זה מה שהם כותבים לי יש מה לעשות?
צפה בקובץ המצורף 1513636

חברי פרוג בוא נגייס 10,000 איש שיקראו ספר תהילים וננצח במלחמה שתפו!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה