Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 239
  • בתקופה מורכבת כמו שאנחנו עכשיו, הרבה אנשים מאד להוטים לקריאת עדכוני חדשות. ויש המון כאלה, ומטבע הדברים חלקם מסעירים ונפוצים במהירות בדרכים לא רשמיים. שזה אומר אי יכולת לצנזורה כלשהי לשלוט במה שמתפרסם. שזה דבר טוב בדרך כלל, אבל כשזה מזיק לדברים עדינים - פחות.
    מדי פעם גם רואים התעוררות לזה, שיש דברים שלא צריך לשתף. ויש דברים שגם רואים בעינים (בהגיון, לפי דרך הטבע) שהפרסום הגדול הזיק להם.
    אבל מה, אז לא נדע את פירור המידע הזה שלא יוסיף לנו כלום חוץ מבלבול וסערה רגשית?
    אה, שרק אנחנו והחברים שלנו נדע על זה, זו בודאי לא הבעיה. אז אנחנו נראה ונספר לקרובים שלנו שגם הם יספרו גם הם רק לקרובים שלהם. אבל כשכל העם ידע על זה, אנחנו נזכיר לכולם שעדיף לא לדבר על זה כי פרסום רחב מזיק.

עוד קטע מאד מעניין, בבחינת לא לאכול את העוגה וגם להרוס אותה לחלוטין, זה אכן לגלות בגרות נבונה ולא לפרסם. רק לפרסם שפורסם ולדבר סביב סביב עד שאיזה פלא - כולם יודעים בדיוק את הפרטים בלי שאף אחד יפרסם אותם.

(אם זה לא מספיק ברור, מה שדחף אותי לכתוב זה הנושא של החטופים שיחזרו לשלום בעזרת ה'. אבל זה ממש לא הנושא היחיד שעודכן בחדשות ואחר כך גם עודכן מה הפרסום גרם)
    אשמח אם מישהו יכול לשלוח לבדיקה או להעלות לכאן mp3, תודה רבה!
     תגובה אחרונה 
    מאמינה שאני הפה של עוד לא מעט אנשים כאן...
    אני משתמשת של נטפרי,
    ויש לי בקשה קטנה עבור מי שמעלה קבצים, קישורים, תמונות וכו'...
    בבקשה תעשו איתנו חסד ותמנעו את ההודעות החוזרות שוב ושוב של "חסום".
    זה ממש לא מורכב, ויארוך לכם עוד מספר שניות,
    וכן, גם אנחנו נוכל לראות, לשמוע ולהנות ממה שאתם מעלים.
    מצרפת הוראות ברורות איך לצרף בצורה שלא יחסם לכלל משתמשי נטפרי.

* במידה ואתם שמים קישור לג'מבו,לדרייב, או כל אתר להעברת קבצים:
    יש להוסיף בקישור מספר כוכביות או כל תו אחר לפני ששולחים אותו שלם,
    לדוגמא:
    אם זה הקישור:
    https://www.jumbomail.me/l/he/home
    אל תשימו אותו ככה ישירות,
    אלא כך:
    https://*****www.jumbomail.me/l/he/home
    בצרוף הכיתוב להוריד כוכביות,
    בצורה כזו זה לא יחסם.
    משום שקישור ששמים ככה ישירות נחסם ישר,
    ולא, לא עוזר לשים את הקישור איך שהוא ולשלוח,
    ואז את אותו קישור לשים עם כוכביות, כי הוא כבר חסום.

*אם אתם מעלים קובץ כמו תמונה/סרטון:
    יש אפשרות להוסיף קובץ מכווץ (זיפ/ראר),
    איך?
    לחיצה ימנית על הקובץ ודחוס לזיפ
    או לחיצה ימנית -> שלח אל -> זיפ
    אותו דבר גם על תקיה,
    או מספר קבצים, לבחור את כולם ואז או שיש שלב קבצים או את אחת מהאפשרויות הקודמות,
    ולא, כיום כבר לא עוזר להעלות PDF חבל על המאמץ... נטפרי חוסמים גם את זה.

תודה רבה מראש על המחשבה!!!! :)
    ואם יש שאלות - אני אשמח ממש לענות (כמובן אם אני ידע ;) )

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה