Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
הלכתי לשנות מען ברשות האוכלוסין וההגירה וביקשו ממני חוץ מת.ז. וחוזה שכירות להביא גם (1) חשבון חשמל (2) מים (3) גז (4) ארנונה וכמובן שהכל יהיה על שמי...
אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בכזו בעיה ואם יש למישהו פיתרון לזה
כמו"כ אם יש למישהו מידע האם יעבירו לי אם אבוא רק אם ארנונה וחשמל (שיש לי נגיש כרגע) או שאם ביקשו הכל אז צריך הכל
ובנוסף (דבר אחרון בל"נ) אם מישהו מכיר או יודע על בנ"א שיכול לעזור בנידון (אולי עכשיו לפני הבחירות... אני מצביע ג')

• גרתי (לפחות לפי הרישום במשרד הפנים אצל ההורים שלי מלפני החתונה)
  • בבחירות המוניציפליות שעברו ניסיתי לעבור כתובת (לעיר מס' 1) דרך הדואר-שלחתי בדואר העתק מחוזה שכירות וזה לא עבר לי לא קיבלתי הודעה למה ואיך.
  • בבחירות הארציות שאח"כ ניסיתי שוב להעביר (לעיר מס' 2) דרך האתר ושם נכתב לי שצריך להגיע לסניף
  • בבחירות עכשיו אני מנסה להעביר (לעיר מס' 3) באתר ושוב נכתב לי להגיע למקום ובמקום מבקשים ממני את המסמכים הנ"ל
ועכשיו כבר אין לי כח לנסוע כי כרגע אני גר (מאוד) רחוק...
פירסמתי בעבר בקהילת האדריכלים:

אני מתעניינת לגבי חיפוי לקיר שיוכלו להדביק עליו מגנטים- עם תמונות.
גודל הקיר רוחב 0.975 מ' אורך 1 מ'.
צבע לבן

צביעת הקיר בצבע מגנטי לא רלוונטית כי הקיר צבוע בטמבורטקס (בולט)

היכן משיגים כזה דבר?
מה העלות?

אשמח מאד לכל מידע!

קיבלתי תשובות:
@חסדיאל שופק
לוח פח.
אם יש לכם מספיק שטח אפשר פשוט לעשות פנלית עובי 5 ס"מ חלק

@עקיבא א.
לוקובונד
אפשרי גם להדפיס עליו

ראשית- תודות!
שנית: אולי לחוכמת ההמונים שכאן יהיה משהו להחכים מנסיון?
ואולי אפילו עם תמונות, ו/או מספרים מומלצים????
יש המלצות עליו?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה