Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
לתשומת לב הציבור.
כידוע יש קו חשוב מאוד והוא "קל קו" שמספרו 1700-70-70-50
ששם אפשר לשמוע את זמני הגעת האוטובוסים. בשלוחה 1 או 2
שימו לב, כי בתקופה האחרונה יש שם הרבה תקלות (ייתכן וזה קשור לשיבושי הgps)
ביום שישי, הייתה משפחה במודיעין עילית שהקשיבה בשלוחות הנ"ל ושמעה שיש אוטובוס שאמור להגיע בשעה 14:30 ממודיעין עילית לחוץ לעיר. לתחנה שהם חיכו.
בפועל כמובן על פי לוח הזמנים אין אוטובוס בשעה הזו. והאוטובוס לא הגיע. והמשפחה נשארה בעיר לשבת.

לכן ההמלצה היא לא לסמוך על השלוחות הנ"ל אלא כהמללצה בלבד. ייתכן ואם בודקים לפי מספר תחנה ושומעים בשלוחה 8 שהאוטובוס נמצא בתחנה (ןלא "יגיע בעוד..." ) אז כנראה שהוא כן בדרך לתחנה.

השלוחה שכן ניתן לסמוך עליה זה שלוחה 5 בתפריט קל קו.

אני קורא מכאן למפעילי קל קו - שימו התראה בכניסה לקו, שהזמנים בשלוחה 1 ושלוחה 2 הם להמלצה בלבד, ולא לסמוך עליהם כלל.

אני לפעמים רואה אנשים כועסים, למה האוטובוס לא בא? והרי בקל קו אמרו שהאוטובוס אמור להגיע? ואפילו מתקשרים להתלונן על סמך קל קו. וגם מפעילי התחב"צ ומשרד התחבוה לא מתייחסים כמעט לקל קו, בוודאי לא לתלונות.
  • שכוייח!
  • תודה
Reactions: GITARIST ו-ש.ב.א2 //
20 תגובות
בס״ד. שני בשב״ק. א׳ שבט פ״ו
שלול לכולם.

אני פשוט מזועזע!!!

אני מזועזע מכך שהמקרה של היום נהיה לנו לשגרה.
מכך שיש אסונות כל יום!
בתקופת הסטייפלר היה מקרה שאמא ושתי בנותיה נדרסו- ועשו על כך עצרות ענק!
למה? כי זה לא היה קורה!

איך היום בעוונות הרבים האסונות נעשו לנו לשגרה?!

איך אחריי אסון כזה מה שאני שומע זה ״מה עדיף, מעון מפוקח או לא?״
(לא אישי נגד פותחי האשכול הנ״ל, אלא פשוט על עצם הרעיון. שאנחנו לא מזועזעים מספיק מהמקרה,
שאנחנו דנים על מה יותר בטיחותי ולא פשוט הלומים מכך!)
אנח לא בא בטענה נגד אף אחד, אלא נגד עצמינו!
איך זה נהיה?!
למה?!
אמא שלחה את הבן למעון-ובעוונות קיבלה אותו בארון קבורה!!!
אני מסכים שיש לבדוק על הליקויים ויש לבדוק איפה יותר טוב.
אבל איך הגענו למצב הזה?!
אנחנו. כולנו. צריכים לזעוק ולהתפלל שעד מתי?!
עד מתי אסונות יהיו הדבר הטבעי ששומעים עם הקפה בבוקר או העוגה בערב?!
עד מתי?!
אנא ה׳!
חוסה נא על שארית הפליטה!
כותב וחותם בלב דואב.
ש.ס.ל.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה