Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
הבן שלי בן כמעט שנתיים.
מגיל 8 חודשים החל לסבול מקוצר נשימה - ככל הנראה אסטמה בילדים.
בפעם הראשונה אושפזנו עם התקף חריף מאוד, ושוחררנו לבית עם טיפול בסטרואידים דרך הפה (בטנזול), בודזונייד וכמובן ונטולין.
מאז מים רבים עברו בירדן, השתדרגנו למשאפים קבועים (ונטולין ופליקסוטייד) עם אירוצ'מבר בגלל היותו פעוט,
וחווינו לא מעט התקפים שבאים והולכים, בעיקר באים :(

אבל בתקופה האחרונה באו מים עד נפש,
ואני פותחת את האשכול לאחר שהילדון הלך לישון קרוב ל-12 בלילה, והפציע בבוקר בשעה חמש וחצי - שוב, עם קוצר חריף (שהתחיל כבר אתמול ולכן לא הלך לגן - והבוקר החריף יותר)
ואחרי שלפני פחות משבועיים סיימנו עם סבב מסייט של התקף ארוך-ארוך שנמשך כשבועיים וחצי (שיניים שבקעו, גרמו לחום, דלקת אוזניים וכמובן התקף להשלמת החגיגה).

בקיצור, אני ממש מותשת מהכל
הבית נראה קטסטרופה, ואני גם אחרי הפסד של המון ימי עבודה
ושואלת מעל במה זו את המומחים ממני מה אפשר לעשות,
מה עושים כשהתקף מגיע - איך גומרים איתו הכי מהר והכי בקלות,
ויש סיכוי בכלל למנוע אותו?

יש לציין שהוא במעקב אצל רופא ריאות ילדים, והפעם האחרונה שהיינו אצלו היתה לפני שבוע
התחננתי לבטנזול שתכל'ס - זה מה שמשחרר אותו בהתקפים שכאלו
אבל לא קיבלתי :cautious: כי לא היה התקף פעיל אז, ולא היה צורך.
וגם כשמקבלים בטנזול סופסוף - מקבלים בבודדים, בדיוק כמה שצריך, כאילו זה זהב, ולא קופסא שלמה :mad:

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה