Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
מישהו שאל אותי אם האתר הזה נפתח בנטפרי https://crpschool.co.il/newborn/
אני לא אהיה על מחשב נטפרי בזמן הקרוב אז אמרתי לו שאני יברר
זה אתר חדש
מישהו יכול לבדוק לי בבקשה?
תודה.
חברי האתר פרוג היקרים, שלום רב!

חברים יקרים!

בשנים האחרונות האתר המדהים שלנו התפתח וגדל, נוספו בו הרבה אנשי מקצוע מתחומים שונים, מאות אלפי דיונים מקצועיים, אנשים דרך האתר נעזרו אחד בשני, התפתחו מקצועית, למדו דברים, פרסמו תיקי עבודות, מצאו עבודה ועוד.

כפי הידוע לכם, השימוש באתר הינו חינמי, ולמרות שאנו קהילה חרדית זאת הקהילה הגדולה והאיכותית ביותר של מעצבים ואנשי מקצוע מתחומי התקשורת החזותית בישראל.

למרות זאת, כמנהל האתר אני מרשה לעצמי לבקש בקשה קטנה-גדולה, אנו רוצים פידבק. זה חשוב לנו ביותר בשביל להמשיך לפתח את האתר ולהשקיע בו.

לכן, משתמשים יקרים, האם אתם יכולים להצביע על מקרה מיוחד שנעזרתם באתר בכל דבר ובפרט ברמה מקצועית, מצאתם עבודה, מצאתם עובדים, או לקוחות הגיעו אליכם דרך האתר?

אשמח מאד לקבל כאן באשכול פידבקים וסיפורי הצלחה. זה כמו דלק בשבילנו!

(אם אינכם מעוניינים לפרט... אסתפק במילים כלליות, כמו 'נעזרתי בלקוחות חדשים' וכדומה.

תודה רבה
חיים דיקמן
בשם כל צוות הנהלת האתר
זה התחיל כיום רגיל, היה לי כמה דברים בלו"ז, וקיבלתי הודעה על חבילה שממתין לי בסניף שערי גאולה, כמובן עשיתי תור, כי אי אפשר בלי זה, והגעתי בזמן לסניף...

אכן אני הייתי בזמן, אבל הם הם כנראה למעלה מן הזמן, הסניף מלא ומפוצץ, שלוש או ארבע פקידים יושבים ומשרתים את הצבור, כשבפועל יש מקום לאחד עשרה פקידים...

לאחר המתנה של כחמש דקות שומעים את ההכרזה למספר הבא, "מספר עי מאה שלושים ושש לעמדה ארבע", ואז שוב שקט לכמה דקות, ורווח תשימו בין מספר למספר...

בקיצור, לאחר כחצי שעה המתנה, מורטת עצבים, ביחד עם כעשרים אנשים עצבניים כמוני, סוף סוף הגיע זמני לקבל את החבילה מיוחלת...

והשאלה שנשאלת הוא אלינו, עד מתי נהיה כזאת פראיירים, האם בכל פעם ששולחים חבילה צריכים להמתין שלשת רבעי שעה? האם בכל הפקדת צ'ק נגזר עלינו לעבור את הסיוט הזה? מה עלינו לעשות?

וזאת למודעי, שהמנהל הינו אדם ירא שמיים, ולא עליו התרעומות, כנראה אינו מקבל מספיק כח אדם מדואר ישראל, ואת זה 'אנחנו' חייבים להפסיק!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה