Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
מצורף הודעה שיצאה היום מעיריית בני ברק שמסבירה שעקב כמה בעיות שהתגלו וכדי לשמור על בריאות הגננות והסייעות פתיחת הלימודים נידחת לעת עתה
ושורה אח"כ:
יצויין כי מערך החינוך המיוחד יחל לפעול כאמור באופן מלא החל מיום א' ללא שינוי.

כאילו הם לא בני אדם ועליהם לא צריך לשמור על הבריאות, ובאו לא נדבר על זה שבחינוך הרגיל הרבה יותר ניתן לשמור על כללי ההיגיינה וכו', הזוי לחלוטין.

אשמח לתגובות.

בני ברק: בשל חשש לבריאות התלמידים החזרה לשגרה נדחית

העיר בני ברק היתה אמור להחזיר את גני הילדים לפעילות כמעט מלאה ביום ראשון, אך בשל קשיים החזרה לשגרה נדחתה למועד אחר

ביממה האחרונה החלה עיריית בני ברק בהיערכות לקראת חזרה לשגרת הלימודים בהתאם להנחיות.
תוך כדי היערכות התעוררו מספר נקודות הנוגעות לבריאות התלמידים שחייבו בחינה מחודשת.
בהתאם לכך ובהוראת מרנן ורבנן גדולי ישראל שליט"א החזרה לשגרת הלימודים בגני הילדים נדחית בשלב זה עד להודעה חדשה, זאת על מנת להבטיח את שלומם ובריאותם של צוותי ההוראה וכלל התלמידים.
יצויין כי מערך החינוך המיוחד יחל לפעול כאמור באופן מלא החל מיום א' ללא שינוי.
בס"ד

במהלך עבודתי כאדריכלית פנים, נחשפתי לא אחת ללקוחות שמצד אחד מעוניינים בתכנון ועיצוב לדירה שלהם, ומצד שני לא מסוגלים לשלם את העלות הנדרשת.
ישנם כאלו שבאמת אין להם את האפשרות הכספית, והשיפוץ שלהם הוא נקודתי ומינימלי, וישנם כאלו שאינם מסוגלים, מנטלית, לשלם לעבודה שנתפסת בעיניהם כמיותרת.
את אלו וגם את אלו קשה לי לראות מוציאים הרבה כסף, ולעיתים המון כסף, ובעצם מבזבזים הרבה יותר - רק בגלל שחסכו בסעיף הלא נכון.
והכי כואב - שהם מבינים את זה, רק אחרי שההפסד כבר קרה.
והפסד זה לא רק בכסף, זה גם הרבה זמן והרבה אנרגיה שמתבזבזים בתהליך השיפוץ.
ובעיקר - זה לחיות אחר כך שנים עם תוצאה לא מושלמת, כי עד השיפוץ הבא, אם בכלל, יעברו שנים ארוכות.

בדיוק לקהלים הללו אני מכינה כעת קורס ל"עשה זאת בעצמך"
למשפצי / בוני / מחדשי מטבחים - הכלים המקצועיים המלאים לעשות זאת.
מכיוון שהקורס בשלבי הכנה מתקדמים, אך אינו מוכן עדיין, אשמח למענה על הסקר - כדי לוודא יחד אתכם שהקורס אכן יהיה מושלם.
נוסח הפניות בלשון נקבה, אך מיועד לכולם.

לאחר המענה על הסקר, תקבלו את הפרק הראשון בחינם, לתיבת המייל שלכם.
ממש תודה!

(למי שענה כבר דרך המייל, אין צורך לענות שוב. תודה!)

זה המייל שקיבלתי:

בכנות, אני פיזית לא מכיר אותך אבל אני מודע לכך שעסקה מסוג זה ונפח הקופה כדי להיות הצלחה מחייבת אמון, ביטחון והקרבה וזו הסיבה שלא מפריע לי שקרן הירושה תועבר לחשבון הבנק הייעודי שלך בזמן שאני לא נמצאת איתך ובצירוף העובדה שלא נפגשנו לראשונה. הקשר שלך היה מעשה של אלוהים ומדוע הייתי צריך לבחור בך הוא אלוהי ואינני יכול להטיל ספק באלוהי.

יש להזכיר לשם רשומות כי עסקה זו היא לטובתנו ההדדית והיא לגיטימית לחלוטין שכן כל המסמכים הדרושים שיידרשו בעסקה מסוג זה ונפח הכספים יונפקו ויושגו על שמך וטובתך כמוטב בנאמנות או קרוב משפחה. יצרתי איתך קשר בעסקה זו לטובתנו ההדדית ולקשר עסקי בר-קיימא, לאחר שעשיתי ניסיונות לא מוצלחים במספר פניותיי לאתר אחד מקרובי לקוחותי המורחבים. אחרי כמה ניסיונות לא מוצלחים אלה, החלטתי ליצור איתך קשר שכן יש לך אותו שם משפחה איתו. הרשו לי ישר להסביר יותר על האירוע שהוביל לכך לפני שאחלק מהפרויקט.

הלקוח היה לקוח גדול של הבנק. הוא הפעיל חשבון מקודד במשרד לפני שהוא מת בתאונת דרכים יחד עם אשתו ובתם היחידה. עליכם להבין שבמוסד הפיננסי הזדמנויות כאלה נפוצות אך לא נשמעות. אנשים מכניסים את הכספים שלהם למוסדות פיננסיים וחלק מהחשבונות האלה מקודדים או מופעלים בסודיות, לכן, כשאנשים כאלה מתים, מה אתה חושב שזה קורה לכספים האלה כשאף אחד לא בא לטענות שלהם? נעשים בתוך הנהלת המוסד הפיננסי ובקרבם.

לאמיתו של דבר היה אחד הלקוחות הטובים ביותר שלי ולא השכלתי את מותו ולא הפעלתי או ניהלתי את חשבונו. עשיתי ככל יכולתי לאתר אחד מקרוביו ולא הצלחתי. זה היה לאחר הניסיונות הלא מוצלחים לאתר את קרוביו האמיתיים, ואז נזכרתי בכך שהודיע לי על חייו המוקדמים ועל חוויותיו. בדרך כלל כשדבר כזה קורה במוסד פיננסי הוא מדווח להנהלה, וההנהלה יכולה רק להמתין ארבע שנים לבקר אחר שיבוא קרוב מבלי לפרסם אותו כיוון שתוברי שווא בהחלט חייבים להופיע. לכן הוא לא מתפרסם והמוסד הפיננסי המתאים רק מודיע לעורך הדין של הלקוח לפי העניין ואז רק מחכה שיורש האמיתי יופיע כיוון שהזמינות של כספים כאלה צפויה להיות בסוף ".

כעת נשאלת השאלה מי מנהל את מחלקת המרת החובות ומיהו ההנהלה? התשובה היא פשוטה. היו"ר, המנכ"ל וחברי הדירקטוריון. אלה אינדיבידואלים וכספים אלו משותפים להם ואף אחד לא שואל שאלות, נקודה. למעשה סוגיות אלה אינן נדונות אפילו מחוץ לישיבות הדירקטוריון. כדי להסביר את עצמי כמו שצריך אני לא חבר דירקטוריון וכמובן, אני לא חלק מההנהלה ואני לא עובד עם הבנק. איני עשיר אם כן
יש לי את ההזדמנות הזו ולזרוק אותה לזאבים, אז אני חייב להיות הכי טיפש "וה"איש-טיפשי" ביותר שאי פעם חי. שמתי את הכל במלואו ומכיוון שזו הזדמנות פתוחה לכל אחד, אני אל תראה שום דבר לא בסדר במה שאני עושה כל עוד אני לא פוגע במי שלא צריך להיפגע. אני רק יכול להגיד לך שזה פשוט הגורל שהפגיש אותנו.

כי אני די בטוח במה שאני עושה זה מדוע אני מתחייב בפרויקט הזה כיוון שאני יודע מה לתפוס ושוויו. המצפון שלי ברור ואין לי מה לדאוג. הנוהל של הקמת קרוב משפחה יטופל.

לאחר ניסיונות לא מוצלחים לאתר קרובי משפחתו של הלקוח המנוח שלי, השתמשתי בחיפוש עצמאי ובהשראה אלוהית קיבלתי את הקשר שלך.

האמת נשארה שבין אם אתה קרוב משפחתו האמיתי של הלקוח שלי או לא, אתה יכול בעזרתי כעורך דינו האישי להיות מאושר על ידי הבנק כקרוב משפחתו מכיוון שיש לי את כל המידע הסודי הכלול בתיק האבטחה הזה. ז'קט עם המשרד שיקל על כך. אני היחיד שיודע אם אתה קרוב משפחה אמיתי או לא. לרוע המזל לא היה ללקוח המנוח שלי שום רווח לפני מותו הפתאומי. אם כי קודם לכן הודיע לי על כך בעתיד הקרוב. לכן בביטחון מוחלט אני מבקש להודיע לך יותר על פרטי העסקה הזו עם תועלת הדדית רבה. כעת שימו לב לחברתי כי בהתאם לתוכנית המתאר התפעולית שלי להצלחת עסק התועלת ההדדית שלנו,

בקשה זו תיכתב על גבי נייר המכתב שלך או אחרת, ואז תשלח בפקס או תשלח באמצעות הדואר האלקטרוני לבנק לצורך ביצוע פעולות ועיבוד מייד. שמי יופיע במכתב הבקשה כאדם שמסר לך את המידע. ברגע שהם יקבלו בקשה זו, תיעוד לתביעה יתחיל אוטומטית. הוא יוצע למועצת המנהלים של הבנק לאישור. ברגע שתתקבל האישור, יונפק לך מכתב אישור, שתאשר את בקשתך כקרוב משפחה / המוטב הבלעדי למנוח. העסק מתחיל משם. בנוסף תודיע לבנק בבקשתך שאתה מעוניין שהקופה של בן דודיך שנפטר תורש ותועבר לחשבונך המיועד כפי שתציין בבקשה. לצורך מעורבות בעסקה זו, החלטתי לפיכך להציע לך 40% מהסכום הכולל כסיפוק בכך שתעזור לי לאלוף את העסק הזה ו -60% יהיו בשבילי כשאנחנו מתחברים זה לזה כדי לפתור את כל ההוצאות שעלולות לעלות במהלך עסקה זו. בבקשה, הבנתי שאני לא חמדן, אני שוקל כל כך הרבה דברים לפני שאני מציע את אחוז השיתוף ואני מקווה שזה יעריך. אבל אם אינך מרוצה מהאחוז הזה שאני מציע לך, נוכל לדון בנושא. מבין שאני לא חמדן, אני שוקל כל כך הרבה דברים לפני שאני מציע את אחוז השיתוף ואני מקווה שזה יעריך. אבל אם אינך מרוצה מהאחוז הזה שאני מציע לך, נוכל לדון בנושא. מבין שאני לא חמדן, אני שוקל כל כך הרבה דברים לפני שאני מציע את אחוז השיתוף ואני מקווה שזה יעריך. אבל אם אינך מרוצה מהאחוז הזה שאני מציע לך, נוכל לדון בנושא.

ברגע שתתן לי את ידיך לשיתוף פעולה, אני אשלח אליך את הדגימה של טקסט הבקשה שתמלא ותשלח לבנק והעסקה תתחיל מייד. שמי יופיע במכתב הבקשה כדי שהבנק יידע שהודעתי לך. אם הסכמת לעבוד איתי באופן מלא אז כתוב לי תחילה ובקש דרישה למכתב בקשה. תוכל להגיע אליי בטלפון הישיר שלי לבירור נוסף.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה