Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 152
  • נטלתי חלק במיזם ייחודי ומרגש בחודש זה, העומד להסתיים בשבוע וחצי הקרובים שנותרו.
    מי שעדיין רוצה ליטול חלק, לזכות, לתהכונן ליום הדין באווירה אחרת יחד עם אלפי שותפות, מוזמנת
    לכאן בחום!
    ישנן הגרלות שוות בין המשתתפות והעומדות בקבלות השונות.
    האווירה מיוחדת ומקרבת, מומלץ בחום, במיוחד לנשים עסוקות.
    ניתן לפנות לרישום גם במייל: alkoscaffe1 שטרודל ג'ימייל נקודה קום...

וכן, עוד בקשה קטנה, מי שיוכל / תוכל לקרוא פרק תהילים אחד לרפואה אישה יקרה, אמא לילדים,
    החולה במחלה הנוראה ומתמודדת עם ייסורים קשים, הזכויות יעמדו לו/ה ביום הדין!
    בבקשה, אני מכירה אותה אישית, היא אישה כ"כ מיוחדת וזקוקה לרחמי שמיים, תזכו למצוות!
    מכאן אפשר להתפלל לרפואת אפרת בת חווה!
    כאמור אני פותח אשכול בנפרד : לא יודע מה יהיה התועלת בסוף ועד כמה ואם באמת שווה החשיפה הבכל זאת נסתרת אבל רוצה לשתף ולקבל רעיונות מאלו שמבינים את העניין [עדיף מתוך ניסיון] ויכולים לייעץ מתוך ניסיון :
    אני ג''כ עובר תקופה לא קלה בכלל בדברים דומים שדוברו כאן לאחרונה, וב''ה יש כיון והעניין מטופל אך דורש ממני כוחות נפש ותעצומות עוז לתפקד ולהמשיך את החיים כרגיל למרות הקושי העצום וחושב ומנסה לחשוב מה יכול לעזור לי ולהקל עליי את המשך הדרך ,
    דברים שיעשו לי פסק זמן לעצמי באמצע מרוצת הזמן והסבל, מנוחה בעין הסערה !!! ולדוגמא בלבד מה שחושב שיכול לעזור להרגעה ומנוחה : כגון לשבת על חוף הים עם חבר ולנוח, אך אין לי רשיון ולא כ''כ רלוננטי באופן קבוע,

ולכן אני פונה בבמה זו ומבקש רעיונות לשחרור ופסק זמן שניתן לשלב בתוך חיי היום יום, ממי שיכול לתת לי כמובן מבלי לנפח את העניין יותר מידי פשוט להתמקד בנקודה [גם ככה לא נעים לי כ''כ שפתחתי את הנושא אבל מקווה שהתועלת תכסה את זה,]

תודה רבה
    • תודה
    Reactions: הילוך גבוה1 //
    6 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה