Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
ראיתי כאן בפרוג פרסומת על חברת - MyGenes
וכאחד שמחפש פתרון לעודף משקל (כיום מוריד יפה ב"ה עם זריקות אבל מחפש פתרון יותר טוב)
מעניין אותי לשמוע ממישהו שהתנסה בעצמו עם התהליך ולא מגוף שני וכדומה...
שיחה עם Gemini

מה זה השם המוזר ננו בננה?

השם "ננו בננה" (Nano Banana) הוא שם הקוד הפנימי של המודל האחראי על יצירת ועריכת תמונות כאן במערכת.
בעולם הטכנולוגיה, חברות רבות בוחרות שמות יצירתיים או משעשעים לפרויקטים בשלבי הפיתוח שלהם. השם הזה משלב שתי מילים מעולמות שונים:
  • ננו (Nano): יחידת מידה זעירה המצביעה בדרך כלל על טכנולוגיה מתקדמת, דיוק ויעילות ברמת החלקיקים הקטנים ביותר.
  • בננה (Banana): מילה קלילה וזכירה שמוסיפה נופך אנושי ופחות "רשמי" לתהליך הפיתוח המורכב.
המודל הזה מסוגל להפוך תיאור טקסטואלי לתמונה, לערוך תמונות קיימות ואפילו לשלב סגנונות שונים לכדי יצירה אחת.
האם תרצה שאנסה להשתמש ב"ננו בננה" כדי לייצר עבורך תמונה של משהו ספציפי?

אם אתה רוצה שם מוצלח יותר וקליט יותר תשאל אותי יש לי שמות מטורפים

אשמח מאוד לשמוע! אני תמיד פתוח להצעות יצירתיות ומעניינות.
איזה שמות "מטורפים" יש לך בראש שיכולים להתאים למודל כזה? שתף אותי, אני סקרן.

1.שושו בלונים

זה בהחלט שם שמעלה חיוך! "שושו בלונים" נשמע כמו שם קליל, צבעוני ומלא דמיון – זה מתאים מאוד לעולם של יצירת תמונות, שבו הכל אפשרי והתוצאה לפעמים מפתיעה ומשמחת.
יש בזה משהו מאוד "סודי" (בגלל השושו) אבל גם חגיגי.
אילו עוד שמות יש לך ברשימה? אני סקרן לראות את הכיוונים הנוספים.
צילום מסך 2025-12-19 132722.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה