Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 505
  • אתמול ,חמישי בלילה
    בעלי עשה קניות בבני ברק ויצא לבית.
    אנחנו גרים ביישוב ליד קרית ספר.
    פתאם הוא נזכר שהוא צריך למלא דלק
    הוא עצר בתחנת דלק שנקראת רנטיס
    (באזור בית אריה)
    בקיצור ,כמו כל האנשים הממהרים הוא השאיר מפתח בסוויצ' ויצא .
    בעודו עומד וממלא הוא קלט (תודה ד')
    שני ערבים יושבים לו בתוך הרכב
    אחד בנהג והשני מאחורה...
    בשניות
    הוא נכנס במהירות למושב ליד הנהג
    ואיים עליו שהוא מוציא אקדח אם הוא לא עף...
    (אין לו אקדח)
    ברוך ד הערבי נבהל ושניהם ברחו
    מודה לד' כי זה יכל להיגמר אחרת אם היה לו סכין או אם זו היתה חבורה יותר גדולה...

אז מה אני באה להגיד לכם
    לא להשאיר רכב דולק אפילו לא לשניה שמתדלקים במיוחד באזור ערבי

(ולבעלי אני אומרת לעשות אקדח (וגם לעצמי)

כמובן שהודענו למשטרה ,לחירום בנימין לצבא ולכל הקשורים ...הכל שם מצולם וכו'.

אה וכולם פה בגוש קראו לו גיבור
    אז הוא אמר לי
    מה נראה לך ?
    שבאמת הייתי נותן להם לקחת לי את הרכב ?
    עם ה-3 פלאפונים שלי?
    עם הקניות?

טוב שאני יכולה לצחוק.
  • 215
  • @טכנאי מכשירי חשמל אם תוכל ליצור איתי קשר במייל EY66076 בג'ימייל מאוד אודה לך.

אם יש כאן מישהו שטכנאי או כמעט כזה... אודה לו אם יצור איתי קשר במייל
    0 תגובות
    אנחנו בתהליך הרחבת דירה ע"י שלד - לפני שיפוץ פנים הבית, שילמנו מחיר מכובד מאד לקבלן יהודי על השלד.

היום לאחר הסרת התפסנות של התקרה (שבוע לאחר יציקת הבטון) - מדדתי לתומי את גובה התקרה של השלד (עדיין לפני הריסת הקירות של הפנים) - ולמרבה התדהמה גיליתי כי יש הפרש גובה רציני בין תקרת השלד לתקרת פנים הבית (התקרה של השלד נמוכה ב5 עד 10 ס"מ לעומת הבית בפנים - לא הפרש שווה בכל החדרים), מה עושים ? זו פשלה של הקבלן ? הבעיה היא שכמה חדרים אמורים להבנות על שטח השלד + שטח הפנים - כך שלא ייתכן שיהיו כאלו הפרשי גובה רציניים בתוך החדר. עדיין לא דיברתי עם הקבלן על כך, רק שאלתי את האדריכלית מה דעתה - והיא אמרה שזו אכן בעיה רצינית ואם הייתי לוקחת ליווי שלה לכל שלבי הבניה זה לא היה קורה (היא הגיעה רק בשלב העמדת העמודים) .

מישהו נתקל בבעיה כזאת ? אמורים להוריד לקבלן על כך? אני ממש אובדת עצות, גם אם הוא יוריד לי איזשהו סכום מהעלות (ואני בכלל לא בטוחה) - זה לא יפצה על הנזק, זה משהו שבכלל לא חשבתי לבדוק (וגם האדריכלית לא אמרה לי שיש מושג כזה). יש דרך לתקן בכלל - חוץ מתקרת גבס - שאני לא רוצה ?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה