Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 203
  • האאוטלוק התחיל להקפיץ לי תיבה 'הזן את השם משתמש והסיסמה'.

בעבר הבעיה הזו נוצרו עקב אימות דו שלבי.

בדקתי ואימות הדו שלבי מכובה.

אחרי שוטטות ב'רשת', הגעתי לעמוד הבא

https://support.google.com/accounts...גישה-לאפליקציות-ברמת-אבטחה-נמוכה-פועלת-בחשבון

כדי לשמור על אבטחת החשבון, החל מתאריך 30 במאי 2022 Google תפסיק לתמוך באפליקציות או במכשירים של צד שלישי שבהם אפשר להיכנס לחשבון Google באמצעות הזנה של שם המשתמש והסיסמה בלבד.

אך לא הבנתי מה צריך לעשות בדיוק.
    0 תגובות
    הפונוביזע'ר רב בבחרותו למד בישיבת ראדין עם בחור צעיר ממנו,

אך מה לעשות בשעה שהרב זצ"ל שהיה עילוי גדול, אחז כבר בחשבונות העמוקים בנבכי הסוגיא החברותא בקושי אחז בהבנה הבסיסית,

לאחר כשנה החליט הרב זצ"ל להפסיק את הלימוד המשותף כשהוא אומר ברגישות לבחור, מן הסתם גם אתה מרגיש שסגנון הלימוד שלנו שונה, וכנראה הגיע זמננו להיפרד, וכל אחד ימשיך בדרכו,

ליל שבת הרב לומד בהיכל ישיבת ראדין וכשהתאורה כבתה עלה להמשיך בלימודו בעז"נ,

כשלפתע הוא שומע מההיכל בכיות נוראיות, הוא מסתכל למטה ורואה את ארון הקודש פתוח, ובחור עומד ובוכה בדמעות שליש,
    הוא יורד למטה חולץ את נעליו ונכנס בדממה,

והנה הוא שומע את הבחור בוכה ואומר רבש"ע תן לי בינה דעה והשכל, אני כ"כ רוצה הצלחה בלימוד,

ומוסיף היה לי כזה חברותא טובה ולוואי שייכנס לו מחשבה בלב שירצה לנסות להמשיך ללמוד איתי עוד!

הרב יוצא בדממה, ובמוצ"ש ניגש אל הבחור ואומר לו חשבתי להמשיך ללמוד יחדיו,

העיד הרב זצ"ל שמאותו זמן הוא הרגיש תענוג מיוחד בחברותא וכמובן התקדמות אדירה של הבחור,

את הסיפור הזה סיפר הרב בעצמו ב"ירחי כלה"

והוסיף ואמר שאותו בחור גדל בתורה עד שהיום אין שיעור שאני לא מסתכל לפני זה בספריו..
    אך לא גילה מיהו הבחור,

שמע זאת הגר"ש קוק זצ"ל שהיה נוכח בשיחה, ונכנס לחדרו של הרב ולא הסכים לצאת עד שהרב גילה לו מי זה היה אותו בחור, אך לא הסכים לגלות מיהו אותו בחור,

עמד הגר"ש קוק וסיפר זאת בירושלים, ושם נכח יהודי שהחליט לעשות לרב קוק את אותו תרגיל, ואכן הוא סיפר לו, אך לא גילה הלאה,

וכעת לאחר פטירת הרב קוק חשף אותו יהודי שהבחור היה,

מרן ר' אלחנן וסרמן זצ"ל בעל הקובץ שיעורים!!!

נ.ב. ניתן לשמוע את הסיפור בקול הלשון שיחה הכנה לשבועות באזור הדקה ה20.

השתדלתי לדייק בפרטים, אך עדיין אבהיר שאין לי "חגורה" של כתיבה מקצועית.....
     תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה