Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
מועדים לשמחחה!!!
קראתי ב'משפחה' משהו שאת האמת זעזע אותי מאד.
תרשו לי לשתף אתכן...
יש הרבה סרטים שביננו מסתובבים אצל המון משפחות. מתוך טענה - "אבל מה הבעיה הם נורא ישנים ו.. מה הסיכוי שיקרינו אותם שוב , חוצמיזה גם ככה הוא כבר מופץ בהרבה מחשבים אז אין עם זה שום בעיה לראות אותם גם מבלי לשלם..."
ככה גם אני חשבתי לעצמי...
אז זהו שלא !
ד. פרלשטיין פרסמה ב'משפחה' כמה סרטים וביניהם : שכרון ממעמקים, על קרח דק, על גג העולם, שמור על ילדתי, רוחות באחוזה, לילות באגם, חשיפה גורלית, עדים זוממים.
שבה היא נותנת אפשרות לצפות בסרטים האלה בבית .
שעכשיו שאין שום אפשרות לעשות צילומים והפקה בכלל, אז כל מה שנותר לה זה פשוט לאפשר צפייה ביתית מותנית בתשלום.
אבל רגע, יש כל כך הרבה בנות שראו כבר חלק מהסרטים האלה, או שיש להם אותם במחשב אז למה שיראו אותם שוב בתשלום...?!
הבן אדם מאבד את הפרנסה שלו בגלל אנשים שצפו בהם ללא כל תשלום !!!
- - -
אז כאן המקום לומר שהיא אמרה שיש אפשרות לשלם לה על כל הסרטים שנצפו ללא אישור בכתובת מייל הזאת :
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני חושבת שזאת הזדמנות ענקית לשלם לה על הסרטים האלה כי זהו גזל מוחלט!!!

30 mins
  • 110
  • @מירי קאופמן אשמח שתצרי איתי קשר בפרטי.
    או לקבל אמצעי תקשורת איתך, אני צריכה לשאול אותך משהו.
    0 תגובות
    אני רוצה להעלות בו נושא שנתקלתי בו לאחרונה.
    ללא קשר לקורונה,
    בעל מגיע עם אשתו היולדת, הורים שמגיעים עם ילד בוגר אשפוז קצר,
    בן שמגיע עם הורה מבוגר לפנימית.
    ומגיע הלילה, והבעל רוצה לישון- האמא עייפה והילד כבר נרדם, הבנאדם שליוה את אביו הבוגר מותש מכל ההליך,
    אבל הם מוצאים את עצמם ללא מקום לינה נורמלי.

ואז הם מוצאים את עצמם הומלסים על איזה ספסל מזדמן במחלקה,
    או בישיבה כשראשם נע ונד,
    ואז מגיע הבוקר והם אמורים להיות בשיא כוחם, כדי לשרת כהוגן את המאושפז חסר האונים.

וזה חוץ מזה שאין להם גם משהו לטעום, אחרי שהגיעו באמבולנס מהבית ואוכל היה המשהו האחרון שחשבו עליו.
    (בקורונה גם לא נתקלתי בארגוני חסד, וגם ככה זה אמור להיות משו מאורגן מטעם ביח!)

לא הגיע הזמן שיקחו בחשבון שהמלווים לא פחות חשובים לריפוי המאושפז???
    שיתנו להם חדר עם מטות שמיכות וכריות, ועם איזה משהו לטעימה, אפילו עוגיות סגורות.
    תגידו עכשיו שיש עומס בבתי החולים?
    אז שיקחו חדר לאחד הרופאים ושם יתנו את האופציה.
    או יקטינו טיפה את חדרי השרותים..

זה חלק ונדבך חשוב, ולא מבינה איך עד היום הפילו את הענין על ארגוני החסד,
    במקום למסד את הנושא בקלות, כי ממילא עובדי השרות מחליפים כל יום שמיכות בין מטופל למשנהו,
    ולא יסבך אותם עוד ארבע שמיכות ליום.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה