Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
המשתתף עומד בראש השולחן, בצד השני יש בגובה השולחן (על קופסאות/ כיסאות) תבנית שקעים/ ביצים וכו'.

המשתתף שולח ע"ג השולחן כדור קטן והוא נופל לתוך אחד השקעים (או על הריצפה ואז אפשר להחליט אם הוא מפסיד את תורו או מנסה שוב).

בתוך כל שקע כת' מספר. – לפי כמות השקעים מכינים לאורך צידי השולחן משהו אטום לדוג' כוסות נייר . (2 שורות – 1 בכל צד) מעל כל כוס כותבים מס' – כמות תואמת למס' השקעים.

בתוך כל כוס מתחבא משהו . (דוגמאות: מטבע שוקולד / שקל / ממתק / פרס קטן / אני הכנתי גם כרטיסי משימות בצורה חמודה- כתבתי משימות והדבקתי מדבקת גירוד (מטמו) – כמו: לשלוח שוב את הכדור בעיניים עצומות/ על רגל אחת. / לתת חיבוק לכל אחד/ לשאול מי רוצה כוס מים/ לתת למשתתף אחד מחמאה אמיתית וכן על זה הדרך.)

לסיכום: לפי התור כל אחד שולח כדור וזה נוחת בשקע, לפי המס' שכתוב שם- צריך לחפש את הכוס המתאימה , להרים ולבדוק מה מסתתר. לפעמים זה משימה, לפעמים משהו טעים/ נחמד ולפעמים לחזור על הזריקה.

חנוכה שמח ומלא אור!
רכשתי לפני כחודש מחשב חדש מאדם שמוכר מחשבים בצורה פרטית.
אחרי כעשרה ימים אני רואה שכתוב לי על המחשב "הפעל את WINDOWS" ,
כשעברתי להגדרות היה כתוב שיש בעיה עם מפתח הרשיון הארגוני של מערכת ההפעלה פניתי למוכר והוא הבטיח לשלוח קובץ שיסדר את העניין.
לאחר פניות מרובות מצידי והבטחות שהקובץ יישלח וכו' , רק אחרי כחודש נשלח אליי הקובץ המדובר וכשקבלתי אותו במייל בקשתי עזרה מGPT איך להתקין אותו והוא השיב לי שקבצים מהסוג הזה מסכנים את אבטחת המחשב, עלולים להפיץ וירוסים ופשוט להמנע משימוש.
פניתי שוב למוכר והוא כתב לי יש לך ווינדוס מקורי רוצה להשתמש בקובץ קרק תשתמשי אבל תפסיקי להטריד אותי.
מייל נוסף שניסיתי להסביר בו את הבעייה נקרא על ידו אך לא קיבלתי תגובה.
השאלה שלי מה אני אמורה לעשות עכשיו- אם רשיון הווינדוס שלי לא חוקי על מה זה אמור להשפיע במחשב והאם יש דרך לאלץ את המוכר לבטל את העסקה/ להתקין ווינדוס חוקי/לממן את עלות ההתקנה?
אשמח לכל עזרה ומידע בנושא!!!!!!!!!!!צילום מסך 2025-12-09 174914.pngצילום מסך 2025-12-09 180007.png
  • תודה
Reactions: קל זכות1 //
21 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה