Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
למה אני מעלה סקר?
כפסיכולוגית קלינית בעתיד הקרוב- וכמי שעוסקת רבות עם האוכלוסיה המדהימה שלנו אני מקבלת פניות רבות בנושא תהייה ושאלה על טיפול רגשי. כעת הוצע לי להיות חלק ממיזם ייחודי בתחום הטיפול הרגשי -פסיכולוגי ייעודי לציבור בשיתוף רבנים ובהסכמתם.
החלטתי לפני חבירה למיזם המרתק (שייקח לו זמן עד שיצא לאור) לשאול אתכן, ולראות האם וכיצד אתן חוות את המקום של טיפול רגשי (עבורכן ולא עבור ילדכן).
המטרה היא לבדוק נכוחה את המיתוסים ואת הסטריאוטיפים השגויים והנכונים אודות טיפול רגשי.
החוויה שלך ביחס לטיפול רגשי -פסיכולוגי, והתפיסות שלך אודותיו - עשויות להשפיע על עתיד השיח הרגשי והטיפולי...
עני לסקר, ותראי גם את התוצאות של שאר העונות.
ואתן כבר יודעות מה אני חושבת על טיפול רגשי...
כמובן שלא הצלחתי להכניס את כלל התשובות האופציונאליות - תוכלנה להגיב מטה באשכול
תודה מראש לכל העונות, ולמנהלות הפורום שלא תמחקנה את האשכול כי הוא "לא רלוונטי" - הוא מאוד רלוונטי ויעיל לכל הצדדים.
השאלות יעוררו בך נקודות למחשבה ויציפו סוגיות חשובות למודעות.

תודה רבה!
ברכי
בערוץ הזה:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLVSfev_fUFCo3NjZh2_dGR0xw3b1MbMyb

יש שיעורים שנקראים

SketchUp to Layout‏

אני צריך רק את הקישוריםכדי שאני אדע מה לשלוח לבדיקה

תודה מראש...
  • תודה
Reactions: פנטזיה 3D1 //
4 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה