Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
ידוע שמלחמה זה הזמן שהכי ממקצע: התנסות בתנועה.
להבדיל אא"ה ערב פסח ורמת המחויבויות של כל אשה בישראל
מייצרים אצלנו ניסיון שאי אפשר לקנות בשום קורס ארגוני...
שתפו את כולנו בשיטות שעובדות אצלכן, גם אם הן תוצאה של אילתור וחוסר ברירה...
ראיתי מה שכתבו כאן באשכול למעלה על מי שמתחילה קודם כל את המטבח וכך מנטרלת את החמץ
ומצד שני יש מה לאכול ולהתנהל בשפיות יחסית...
אשתף אתכן בסיסמא שליוותה אותי השנה: "מה שעשוי - עשוי"
וכך מאחר פורים, עשיתי תוכנית עבודה על לוח השנה,
מה שנקרא "להישיר מבט למציאות" (סוף סוף)
נתתי לבכורה שלי הוראה לעקוב לראות אם אני עומדת בקצב ומה שלא עשיתי - פשוט לרוקן.
היא הוציאה לי תכולה של מגירות וארונות החוצה - ופשוט לא הייתה ברירה אלא לעשות.
ומה שעשוי - עשוי.
בניגוד לשנים קודמות, הפעם התמקדתי חדר חדר
ועד שלא גמרתי, לא עברתי לחדר הבא.
אני מברכת על כך:
במקום להסתובב כל הערב פסח עם שחזור מדיסק שרוט בראש:
עוד לא עשיתי את המגירות בחדר שינה, את המשחקים בממ"ד, את הארון למעלה בחדר ילדים, את הויטרינה בסלון וכו',
אני יודעת שחדר שעשיתי - גמרתי (וכל הבנות מדקלמות איתי: "מה שעשוי - עשוי!")
זה כולל גם קירות, מיטות ורצפה, בידיעה שעליהם נעבור שוב ב"שטיפה גדולה" בעז"ה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה