Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
יש חדש מצאו אותם?
אנשים תמימים, או נכלוליים??

תראו הודעה שקבלתי כעת במייל.

אני עובדת בארגון חסד גדול בירושלים, מטעמים מובנים לא אפרט את שמו.

בתקופה האחרונה בעקבות הקורונה, המוסד בו אני עובדת נקלע למצוקה כלכלית קשה

בעקבות כך התבקשנו אני וחברותי לעבודה לנסות להקים רשימת תפוצה במייל, כחלק מהליך פרסומי גדול, שיוכל לסייע במצב

ולכן אני פונה אליך ומבקשת את רשימת אנשי הקשר שלך במייל

כל מי שישלח קובץ של כתובות האנשי קשר שלו מהמייל, נכנס להגרלה בלי נדר על סך 1000 שקלים במזומן, ההגרלה תיערך אי"ה ביום ראשון הבא 23/01.למנינם,

אין צורך שתציינו פרטים אישיים, נודיע על הזכיה דרך המייל.

להלן הסבר איך לבצע את הפעולה בקלות ובמהירות ממש

1, כנסו עם העכבר לקבוצת הנקודות שמופיעות לכם בצד שמאל למעלה במסך זה.
2. כנסו לאנשי קשר.
3. שימו לב בצד ימין של המסך שיפתח לכם ישנם מספר אפשרויות, לחצו על 'אנשי קשר נוספים'.
4. כעת לחצו על 'יצוא' בצד ימין למטה.
5. בחלונית שתפתח, שוב לחצו רק על 'יצוא', מיד תראו קובץ שיורד בצד ימין.
6. כעת תוכלו לשלוח לנו מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
7. צרפו את הקובץ שהורדתם, הוא נמצא בהורדות, ושלחו לנו.

זהו, סיימתם

תודה לכם על הזמן שהקדשתם בשבילנו, זכות זו תעמוד לכם לישועה מכל הקשיים, נחת מהילדים, בריאות לכולם, ושיתמלאו כל משאלותיכם לטובה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה