Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
קנינו וניסינו כמה תנורים לאמבטיה ואנחנו מאוד רגישים לקור באמבטיה.
גם ניסינו מזגנים לאמבטיה ולאיזור מסביב, באלפי ש''ח, וזה לא עזר בסף הרגישות שלנו
מצאתי איזה דגם שאמור להיות חם מאוד
אשמח לדעת אם מישהו בדק את הדגם הזה אם הוא מתאים לאמבטיה לרגישים לכל טיפת קור או רוח קרה או אם כשהוא מסתובב הוא לא מחמם בצדדים?
או שיש כאן כאלה שיכולים להמליץ לי על דגמים אחרים מתאימים?
בכל אופן הסכומים כאן גדולים וחבל לשלם שוב כספים אם זה לא יעזור לבעיה הזו
אני מחפשת מידע ברור כבר תקופה ארוכה לגבי שמיכה כבדה
נחשפתי לראשונה למושג כשקראתי בריתוק את הספר ילדה נוף
של
@Ruty Kepler
רותי, תודה, היו לי שם המון תובנות ומעבר לכתיבה המדהימה הוא גם כ"כ פרקטי ומלמד.
טוב, נחזור לשמיכה
משם אני מכירה אותה
בזמן הקריאה חשבתי שזה מושג מומצא
וכל הזמן אמרתי לעצמי, כשאסיים לקרוא אצור קשר לברר מול הסופרת אם יש חיה כזו
עד שסיימתי לקרוא וקבלתי בסופו את התשובה.
אז, כן, יש כזה מושג
ואני מאד מאד אשמח אם יש כאן משתמשים שיש להם נסיון והיכרות עם המוצר הזה, אני צריכה מידע כללי ושאלות ספציפיות.
וכמובן ש @Ruty Kepler את כנראה אחרי עבודת מחקר על זה
תוכלי להחכים אותי?
תודה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה