- הוסף לסימניות
מאיזה מגזר?גם אני אשמח לקבל פרטים
יש לי כרגע רשימה של 34 בחורות מעל גיל 23
אולי משהו יכול להתאים
מאיזה מגזר?גם אני אשמח לקבל פרטים
יש לי כרגע רשימה של 34 בחורות מעל גיל 23
אולי משהו יכול להתאים
בעיקר ליטאימאיזה מגזר?
סגולה נפלאה להגדיל את היצע הבחוריםשדכן שמתעסק עם בחורים מבוגרים במיר הראה לי את הרשימות שלו - ארבע עמודים צפופים בכתב קטן עם שמות של בחורות, ועמוד אחד עם שמות של בחורים, והוא אומר לי שמתוכם - רובם בחורים עובדים, והבחורות רוצות רק בחורים לומדים
הפתרון היחיד והכואב לבעיה של הבחורות המבוגרות זה שיבינו שאין בחורים, והם מוכרחות להוריד ציפיות, עוד לא מצאנו שום סגולה שיכולה להכפיל פי ארבע את מספר הבחורים ממה שיש במציאות
בארה"ב כרגע מובילים כזה מהלך.סגולה נפלאה להגדיל את היצע הבחורים
להעלות את גיל נישואי כלל הבנות ולהוריד את גיל נישואי הבנים.
כשהשנתונים יהיו מקבילים, מספר הבנים יהיה פחות או יותר זהה למספר הבנות
כיון שיש גדול טבעי משנה לשנה
מי יכול להוביל כזה מהלך?
ברור לי שכןיהיה ביקוש לכינוס כזה?
אפשר את הטלפון של השדכן ?שדכן שמתעסק עם בחורים מבוגרים במיר הראה לי את הרשימות שלו - ארבע עמודים צפופים בכתב קטן עם שמות של בחורות, ועמוד אחד עם שמות של בחורים, והוא אומר לי שמתוכם - רובם בחורים עובדים, והבחורות רוצות רק בחורים לומדים
הפתרון היחיד והכואב לבעיה של הבחורות המבוגרות זה שיבינו שאין בחורים, והם מוכרחות להוריד ציפיות, עוד לא מצאנו שום סגולה שיכולה להכפיל פי ארבע את מספר הבחורים ממה שיש במציאות
הוא עוסק בעיקר עם הציבור שהוא דור שני לבני חו"לאפשר את הטלפון של השדכן ?
(בשביל בחור מבוגר אשכנזי לומד )
אולי נצליח לעשות משהו..רובן ליטאיות. יש גם כמה ספרדיות.
אני בעד לגמרי.. כתבתי מה שחבר אמר לי.תראה, זה מובן שאם עד עכשיו לא התפשרו על דברים חשובים, אז למה עכשיו? מצד שני, יש דברים שבאמת לא חשובים. קח למשל הפרש גילאים. מה יקרה עם בחור בן 30 יתחתן עם בחורה בת 33? מה יקרה עם בחורה בת 25 תצא עם בחור בן 32?
או בענייני עדה, גם בין אשכנזים לספרדים. לא יקרה כלום אם בחורה אשכנזיה תינשא לספרדי והפוך, ושוב, זה תלוי מאוד במנטליות, לפעמים באמת אין מקום להתפשר על זה, אבל לפעמים זה לא מפריע והאמת שאני מכירה כמה זוגות כאלה.
או בעלי תשובה. זה מאוד תלוי מי בעל התשובה, כמה הוא מעורה בחיים החרדיים וכו', אבל צריך להיות פתוח.
עד 37מה טווח הגילאים?
אפשר גם להתחיל לעבוד על גיורזה בדיוק הנקודה, שיש פי ארבע בנות מבנים, כך שגם אם חלק מהבנות מתפשרות (וזה המציאות) זה יגרום שאלו שמתעקשות לא יהיה להם
כיצד?מניסיון, מומלץ לאפשר לילדים עצמם לקחת חלק בחיפוש השידוך
איך מגיעים אליו?ממליצה להתייעץ עם ר' יונתן שוורץ
אשכול 'תדברו עלינו' https://www.prog.co.il/threads/תדברו-עלינו.1102929/מתוך "המבשר". איזה יופי של רעיוןן.צפה בקובץ המצורף 2113284
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים