Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
ההצעה כוללת הקמה של מסלול ירוק ליבוא של כל המוצרים המשווקים באירופה ■ עמידה בתקן האירופאי תהיה על סמך הצהרת יבואן בלבד; ומכון התקנים ייהפך למעבדה וולונטרית

במסגרת טיוטת חוק ההסדרים, משרד האוצר מקדם מהפך ביבוא לישראל. אחרי שנים של ניסיונות להסיר חסמי יבוא, באוצר מנסים עתה לקדם עיקרון כללי שאוסר על כל חסמי היבוא יחדיו. כפועל יוצא, מכון התקנים בתצורתו הנוכחית ייהפך למיותר. לא ברור עד כמה ההצעות יחולו גם על יבוא מזון ויבוא חקלאי.

ההצעה אמורה להיכלל בחוק ההסדרים, אבל שני השרים הממונים – שר האוצר אביגדור ליברמן ושרת הכלכלה אורנה ברביבאי, עדיין לא גיבשו את עמדתם לגביה. על פי ההצעה, מוצרים המשווקים בשוק האירופי יוכלו להיכנס לישראל באופן חופשי – כלומר, יוקם למעשה מסלול ירוק לכל המוצרים המשווקים באיחוד. בנוסף, ישראל תאמץ דה־פקטו את התקינה האירופית כתקינה השרירה בתוכה, ותקבע כי עמידה בתקן האירופי תיעשה על סמך הצהרת יצרן בלבד – כלומר בלי צורך לספק הוכחות ולהיבדק בנמלים לפני הכניסה לשוק.
לא אזכיר פה שמות של חברות ואבקש מכל הכותבים אחרי לא תכתוב שמות של חברות תקשורת
מטרת האשכול להזהיר על הסכנה הטמונה במכשיר הנייד
ושיהיה מודעות ולעקוב אחרי הילדים ולתכנים שהם מתקשרים אליהם

אני פשט בהלם
אולי אני לא מתמצאת בטכנולוגיה המתקדמת
אבל.....
הבן שלי פתח בתקופת הקורונה קו וואצאפ לחברים שלו
לא יודעת למה הקו נחסם
הבן יקיר מצא פתרון
איך הגיע לשם? אין לי מושג
אבל יש פתרונות תקשורת מתקדמים.....
יש אפשרות לקבל קו וירטואלי
הבן מתקשר לקו אישי, ומשם הוא יכול להיכנס לכל קו תוכן שרוצה
כולל כל הנייעס ובזבוזי הזמן למיניהם
ומה עוד?
אין לי שום אפשרות בעולם לדעת לאן הוא מתקשר.
הקו היוצא היחיד זה הקו האישי שלו
ומשם חופשי לאן שהוא רוצה בכל עת ובכל שעה
אני בהלם
פשוט לא מאמינה שיש כזו אפשרות
לאפשר לכל בן אדם בכל גיל ליצור מספר שיאפשר לו להתקשר לכל מקום גם לקווים שאין רוח חכמים נוחה מהם
ז"א שצריך להיזהר ולשים לב
כי הקווים האלו פתוחים והאפשרות קיימת לכל בנאדם בכל גיל ללא בדיקה מי מקבל את הקו ומה גילו

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה