Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שלום וברכה,
אני יועצת שינה במקצועי
אשמח לעזרה.

המוצר העיקרי שלי הוא תהליך ליווי אישי עד לשינה עצמאית

קהל היעד הוא אמהות לתינוקות ולילדים מגיל 5 חו' ועד גיל 6 שנים
שמתעוררים בלילה, לא נרדמים לבד או סובלים מקשיי שינה שונים.

כעת אני בונה קורס מיוחד שפונה לאמהות יולדות/ בחופשת לידה
שמעוניינות לישון טוב יותר ולעבור את התקופה בצורה שפויה
לסדר שעות שינה ולהאריך אותן, להבין מתי התינוק עייף ואיך נכון לעזור לו להרדם
ובעיקר למנוע בעיות והרגלים לקויים,
כך שלקראת גיל חצי שנה בעז"ה התינוק כבר ידע להרדם לגמרי לבד ויישן שעות רצופות.

מדובר בקורס שיתן כלים וידע
מהלילה הראשון במחלקת יולדות ועד גיל חצי שנה

דרך כל הרגעים הקטנים והגדולים
,קפיצות גדילה, משבר גיל 4 חודשים ועוד

השאלות, הרגשות, הבלבול והאושר…

הכנתי שאלון קצר כדי להבין מה ואיך כדאי
אשמח עם כל עונה!

ובעז"ה בין העונות אערוך הגרלה
על שעת ייעוץ אישית

הלינק לשאלון:
https://docs.google.com/forms/d/e/1...58-7bYRqXBQ/viewform?fbzx=4444873957619436707

תודה רבה!
שימו לב לנשמות שלידכם!!!

לפעמים רק צריך להציץ בחצי עין על אנשים שסביבכם – בשביל להבחין לפעמים בחוסר אונים\מצוקה\ייאוש וכדו'.

יש לי ידיד מחו"ל שלומד פה בארץ, חתונתו הייתה לא מזמן.

כשבוע לפני החתונה רחרחתי קצת מה המצב שם, אם הוא מסודר ומאורגן כיאות.

גיליתי משהו נוראי – לא רק שחסר לבחור המון דברים – (כתובה, טבעת, עדים, פראק! ועוד) הוא אפילו לא שם לב לזה!!

חתן לפני יום שמחתו כפי שבוודאי אתם מכירים לא כ"כ שם ליבו מה יש ומה אין – וכך הוא נמצא באיזושהי אופוריה שהכל מתוק וורוד ונחמד.

כך גם בערב ה'שבת חתן' שלו שמו לב שאין לו פמוטים להביא לכלה (כמו שנהוג בכמה קהילות) –

הבחור סיפר להוריו ע"ז והם הגיבו – אין בעיה – נשלח לך פמוטים עם קרוב משפחה שטס מחר לארץ.

יום חמישי בצהריים – אני רואה את החתן מנקה שיירי שעווה מפמוטים – וכשני מתעניין למעשיו הוא אומר לי – "זה הפמוטים לכלתי, צריך שזה יהיה מצוחצח"...

לא הלאה אתכם בדברים – רק אציין שבסוף הכל סודר על הצד הטוב ביותר (כן! גם שני 'שבע ברכות' היה צריך לארגן לו...)בסייעתא דשמייא.

לפעמים גם דבר קטן בשבילך – לזולת זה נתינה ענקית ומצילה!!

חשבו על כך ובעז"ה נראה בגאולת משיח צדקנו בב"א!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה