Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
במסגרת פרוייקט הגמר שלי בניתי סקר קצרצר, וממש זקוקה לעוד משיבות! כל אחת שיכולה להקדיש 2 דקות ולענות תעזור לי מאוד, מאוד. תודה!
מחזק ומרענן
אני רוצה רגע לתאר לכן משהו כנסו איתי, מאות עובדים במפעל גדול של מי עדן אורזים בקבוקים מעמיסים אותם על המשאיות פתאום רואים את אחד העובדים בוכה מה קרה? הכל בסדר? והוא עונה "אני דואג.." שואלים אותו מימה אתה דואג ואז הוא עונה "הודיעו שיהיה חם היום, אני פוחד להתייבש.." מה את אומרת עליו? אני חושבת שיש מצב שישחררו אותו הבייתה על סעיף נפשי...בן אדם, הוא אשכרה רואה סביבו מאות אלפי בקבוקי מים והוא פוחד להתייבש... צחקו... אנחנו בדיוק כמוהו כן.. בורא עולם מחתן כל יום מאות זוגות בארץ...כל האולמות מסביבך תפוסים.. סלוני כלות,מבצעי רהיטים... ואת - פוחדת להישאר רוקה... בורא עולם מביא לעולם כל יום מאות תינוקות...כל מחלקות היולדות בבתי החולים ברחבי הארץ תפוסים עד אפס מקום...המוהלים רצים מאולם לאולם...חנויות "סופר בייבי" וחבריהם מוכרים עגלות בלי סוף..מטרנות..טיטולים....בקבוקים...מוצצים...לחץ בטיפת חלב ...בקיצוששש לאן שלא תפני תינוקות.... ואת-עדיין פוחדת להישאר ללא ילדים....או כל דבר אחר. בורא עולם מחלק כספים לכולם....מיליארדים...בנינים גורדי שחקים.. מכרי זהב ויהלומים...ואת עדיין פוחדת להישאר עניה בקיצור הזוי לגמרי!! ואם תשאלי "כל הכבוד למה שקורה סביבי, אבל מתי אני אקבל את שלי?... אז נחזור לעובד במי עדן אם הוא ישאל נכון שמסביבי הרבה בקבוקים אבל מתי אשתה מהם"?? נענה לו " לכל אחד יש את ההפסקה שלו שבה הוא שותה! עכשיו -תעבוד חמוד! ואל תדאג המים לא יגמרו!" הבנתם צדיקות אל תדאגו לא יגמרו לה' לא השידוכים ולא התינוקות ולא הכסף גם הזמן שלך יגיע... אבלל בנתיים נעבוד את ה' בשמחה!!!! המון הצלחה לכולםםם

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה