Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
ערב טוב,
אתמול בבוקר נגנבו בבניין שלנו 2 עגלות יויו,
אחת של שכנה, ואחת שלי.
לצערי העגלה שלי חדשה ממש, מפסח (!!!), יקרה ויפה.
כמעט השלמנו עם האבדה,
החלטנו בתור השתדלות להגיש תלונה במשטרה, ולנסות לחפש את העגלה ביד 2.
אתמול בצהרים השכנה שלי מצאה את העגלה שלה שם (ב-1100 שח)!
הם פנו למוכרת בבירור על העגלה, ותיאמו איתה להגיע היום לקנות...
היום בצהרים נפגשו עם בעלה של הגנבת, והצליחו לעצור אותו (בעזרת ידיד מהמשטרה).
אנחנו לא קבלנו שום עדכון לגבי העגלה שלנו (מסתבר שנמצאת בבית הגנב),
החלטתי לקפוץ שוב למשטרה כדי לבקש שינסו לזרז את התהליך,
לפני שהם מעלימים איכשהו את העגלה היקרה.
אחרי המתנה מורטת עצבים של כמעט שעתיים, אמרו לי שהתיק נ ס ג ר !
החוקר החליט לסגור את התיק, בלי להודיע לנו, בלי לנמק למה. פשוט סגרו וחסל.
(אגב הם חייבים להודיע על זה, ולהסביר למה. לא עשו את זה)
תכלס, עכשיו אני צריכה לפתוח בבירוקרטיה מתישה של ערעור על סגירת התיק,
ואחרי שאולי יסכימו לפתוח, כנראה כבר לא ישאר זכר לעגלה שלי :(

אשמח אם יש למישו מידע מה אפשר לעשות.
זה כל כך מתסכל שמצאנו את העגלה בכוחות עצמנו, עצרנו את הגנב בכוחות עצמנו,
ונאבד את העגלה ברגע האחרון בגלל החלמאות של המשטרה!!!
אשמח לשמוע מנסיון, האם שווה להמשיך להגיע למשטרה, להשקיע בפתיחת התלונה,
או שהם פשוט לא בקטע לעזור?
או שאולי יש דרך אחרת? מישהו שמוכן לעזור לנו?
אולי רעיון אחר???
בטל. 0533151622 או במייל gsg1622 בג'ימייל

תזכו למצוות ממש!!!
    • נעול
    150
  • הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה