Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 315
  • היי לכולם
    כמדי חודש מתארגנת קבוצה לאמירת הפרק י"ג בתהילים - במשך 13 יום - 13 פעם בכל יום!
    הבהרה - ניתן להצטרף לא יאוחר מיום שלישי י"א ניסן בשעה 00:00
    הלינק להצטרפות:
    0 תגובות
    היי לכולם!
    כמידי חודש מתארגנות קבוצות י"ג
    י"ג - סגולה לזיווג הגון - במשך 13 יום מי"ג לחודש, אומרים 13 איש 13 פעמים את פרק י"ג בתהילים.
    מצ"ב הטופס להצטרפות.
    • תודה
    Reactions: חמניה ו-sol key2 //
    4 תגובות
    היי לכולם!
    משתפת בקישור להצטרפות, כמדי חודש
    בשורות טובות!
    • תודה
    Reactions: חמניה1 //
    3 תגובות
  • 84
  • העלו כאן תמונות של נרות שבת, אני רוצה להשתמש בהם לשימוש ציבורי, בפרט בתמונה הזו, (נדמה לי ש@קראנצול העלה אותה) ואני רוצה לברר אם היא מוגנת בזכויות יוצרים, אם נדרש קרדיט וכדו',
    תודה מראש.
    0 תגובות
  • 291
  • הי
    אני מחפשת את השמלה ורוד בשילוב זהב במידה M,
    ובאתר נגמר,
    יש מישהי שמתכננת להחזיר או להחליף אחת כזאת?
    ממש אשמח לדעת...
    תודה רבה!
    0 תגובות
    שמעתי ש @dvory רנד פתחה ניוזלטר חדש במייל בו היא מפרסמת סיפור חדש
    אם זה נכון, אשמח לשמוע פרטים.....
    תודה רבה!!
    • תודה
    Reactions: YAKOV COHEN1 //
    14 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה