Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
לצערי, יש לי כמה ילדים שזקוקים ליישור שיניים.
רציתי לברר מחירים, איכות, וכו'
שמעתי שיש שיטה רגילה, שבה עוקרים שיניים וזה לוקח הרבה זמן, לעומת השיטה האמריקאית שהיא יותר יקרה, אבל חוסכת עקירת שיניים, וגם יותר מהירה (נגיד חצי שנה עד שנה)
מישהו ניסה את השיטה? ממליץ? לא ממליץ?
ולגבי המחירים מישהו יודע?
אני הייתי בשתי מרפאות אחד בגשר החיים והאורטודנט עושה רק בשיטה הישנה, והוא טוען שאין דבר כזה השיטה האמריקאית וזה סתם בלוף...
ומנגד הייתי גם במרפאת שלו, מרכז כלל בירושלים (מטעם ארגון 'משען לחולה' שמספסד...)
שם עושים גם בשיטה הרגילה במחיר למשען לחולה 6.500 ש"ח ובשיטה האמריקאית במחיר 8.000 ש"ח 2 הצדדים למעלה ולמטה (כל צד 4.000 ש"ח), הרופא לטענתם המומחה בתחום, ונותן באונברסיטאות הרצאות על השיטה האמריקאית (אם אני לא טועה הוא ערבי) ולטענתם השיטה האמריקאית שווה יותר, ומי שאומר שזה בלוף פשוט לא מכיר את השיטה...
מנגד שמעתי שבמרפאה ברחוב עזה עושים טיפול ב 2 הלסתות ב 5.000 ש"ח בלבד.
מישהו יודע, ניסה, חווה, ממליץ \ לא ממליץ על השיטה וכן על מקום טיפול?
בכל אופן זו הוצאה, ואני לא רוצה שזה יעשה על ידי 'סנדלר'....
תודה מראש לכל העונים, הממליצים, שניסו, וכו'....
יעזור לי מאוד מאוד מאוד!!
לתועלת הציבור
אתחיל בסיפורי האישי :)
לא אפרט עמ"נ לא להוציא שם רע אבל כך היה
לפני כשבוע הייתי צריכה להזמין טכנאי של מכשיר מסוים עקב מעבר דירה וחוץ מזה על תקלה שלא הסתדרה בעבר
התקשרתי להזמין טכנאי וענו לי שרק עוד שבועיים הוא יוכל להגיע לעיר שלי
הסברתי לנציגה שזה לא הגיוני לחכות שבועיים שזה מכשיר שמשמש אותנו ממש ויש לי ילדים קטנים..
ולא היה שום דרך להקדים
ביקשתי את האחראי עליה שישמע את טענותי- וגם זה היא אמרה שהיא לא יכולה
הייתי בהלם
לאחר הפצרות איכשהו היא נתנה לי מייל
שלחתי את טענותי והסברתי שזה ממש לא הגיוני לחכות לטכנאי שבועיים ואם אין להם אפשרות לשלוח טכנאי מטעמם שיממנו לי טכנאי פרטי
אין מענה
למחרת שלחתי שוב מייל-אין מענה
במייל השלישי כיתבתי עוד איזה כתובת מייל שמצאתי באתר- ואמרתי שאם לא יתיחסו לפנייה שלי אפנה למרכז להגנת הצרכן- אין מענה
וכן זה מה שהיה
הגשתי פניה באתר
אני לא יודעת אם זה קשור או לא אבל אחרי כמה שעות חזרו אלי והקדימו לי את הטכנאי בשבוע
אז גם אם אתם לא פונים- תציינו שאם הם לא מטפלים/מתייחסים! אתם פונים למרכז להגנת הצרכן!
זו פעם שניה שאני נעזרת בשירות הזה ושאפו גדול!! לכל הממונים על המענה המדהים הזה!
נעזרתי בגי'פיטי לניסוח הטענה וזהו :) ב"ה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה