Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
רק רציתי לבדוק אם אני היחידה שממשיכה לשלם 20 ש"ח כל חודש לבנק עבור כרטיס האשראי,

מי עוד פה מרגיש שהם תורמים לקופת הבנק? 😆

אספר הסיפור בקצרה:
אני בבנק דיסקונט,
בגדול כשפתחתי החשבון אמרו שעל כל כרטיס אשראי אמור להיות חיוב של 20 שח, אבל בשנתיים הראשונות כחשבון חדש אני פטורה אם אני מבצעת רכישות עד 2000 שח באשראי (אמרו לי לשני הכרטיסים שיש לי 2000 שח יחד)

עכשיו פנינו אליהם לאחר שנתיים שיורידו את החיוב של 20 שח לכרטיס, היינו שימשיך המצב הקיים שאם נרכוש ב2000 שח בכללי לא אחויב בדמי כרטיס,
והם אמרו לי (וכבר סוג של הסכמתי, אווילי אני יודעת) שעל כרטיס אחד אצטרך לעשות 3500 שח ואז לא אחוייב 20 שח עליו, ועל הכרטיס השני אצטרך לעשות 1500 שח ואז יהיה לי הנחה של 50% -כלומר אשלם 10 שח עליו בכל מקרה. (החלוקה היא כך כי כרטיס אחד יותר משתמשים בו בכללי)
יש מה לעשות בנידון?
אני רוצה לשמוע מבעלי נסיון אם הצליחו בבנק דיסקונט להוריד לגמרי את החיוב הזה על הכרטיסים, למרות שהרגע פניתי ושינו לי את התוכנית... וגם לא רוצה כרטיס אחד לעשות 3500 שח וכרטיס שני 1500 שח! אלא רוצה לעשות 2000 שח לכרטיס מקסימום.

מקוה שזה עדיין בר שינוי. אשמח לשמוע מבעלי ניסיון איתם.
  • וואו!
Reactions: Quickמרקט.1 //
25 תגובות
שאלה
הוא ממליץ על דלת "רבדור" 2200 ש"ח, רב בריח עולה 400 ש"ח יותר
שוה להשקיע בשביל רב בריח?
איש המנעוליזציה שלי ממליץ להתקין דלת של רב דור, זה זול ב400 ש"ח מדלת של רב בריח
לטענתו אין כל עדיפות לרב בריח מלבד השם והמותג

מסכימים?
  • חחח
Reactions: יהודה גל1 //
1 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה