הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
אני רוצה לשתף אתכם בדפוס שגיליתי.
שלחתי בקשה להצעת מחיר לדפוס אופסט להדפסת אלפי חוברות צבעוניות.
מעטים במיוחד חזרו אלי,
ואלו שרדפתי אחריהם נתנו לי הצעת מחיר באזור ה 35-40 אלף ש"ח, שהיתה הרבה מעבר לתקציב.
פניתי לדפוס רבגון (יושבים במרכז - ראש העין), השארתי הודעה ב"צור קשר",
תוך דקות חזרה אלי תקציבאית מדהימה בשם חן, ופשוט בררה מולי מה האפשרויות,
ונתנה לי הצעת מחיר פחותה מ25 אלף ש"ח (הפרש של מעל 10 אלף ש"ח - שזה דבר בלתי מקובל בענף!)
ניסיתי לחזור ולעמת דפוסים נוספים מול המחיר, אף אחד לא האמין לי שקיבלתי כזאת הצעה.
חששתי שזה על חשבון האיכות, אז חן והאחראית עליה הגיעו לביתי להראות לי עבודות דומות, וכל זה בלי התחייבות מצידי. האיכות נראתה מצוין - ויצאנו לדרך.
קיבלתי ביצוע מיוחד, איכות שכולם שיבחו, עמידה בהתחייבויות וגמישות אמיתית בתשלום.
(יש להם גם שירות משלוחים מהיר לכל הארץ)
חזרתי אליהם שוב ושוב, ותמיד ברף המחיר הנוח שנתנו לי בתחילת הדרך.
מאז שלחתי לשם הרבה לקוחות, וכולם מרוצים וחוזרים.
המלצתי לכל המדפיסים - אל תחתמו על הצעת עבודה לפני שאתם מקבלים הצעת מחיר מחן ברבגון: 052-4354054
תעדכנו אם יש דברים מענינים.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה