השקעות

כל נושאי ההשקעות! החל מחיסכון פנסיוני והשתלמות, השקעות בשוק ההון ונדל"ן, ועד להשקעות בסטארטאפים וכו'.
מנהל הפורום: השקעות R הון, מקצועי בלבד

מאמרים אחרונים באתר

זה קורס שעולה בערך 3000 ש"ח
והוא טוען שהוא מלמד איזה מניות שווה לקנות, ומגיעים לרווחים ממש מטורפים של מאות אחוזים תוך שנים בודדות
מכירים?
ממליצים?
מישהו מכיר את הפרויקט הזה \השקיע בו?
זה באמת משתלם?
אשמח לקבל אינפורמציה,יתרונות חסרונות.
אשמח לדעת מה ההוצאות של כזו השקעה,כגון:ארנונה,מיסים וכדו'.[מחירים]

יש לי חבר שהציעו לו השקעה בקרקע חקלאית על יד בית החולים באשדוד.
והוא התלהב כל כך על ההצעה, שהוא כמעט בטוח שזו עיסקת חייו, והוא מנסה להשיג הלוואות וכו' העיקר שיוכל להשקיע שם.
המדובר לפי דבריו ביזם חרדי מאשדוד שמאגד קובצת רוכשים במטרה לרכוש קרקע גדולה בצמוד לאשדוד [כמדומני באזור בית החולים] שלדבריו תוקם עליה בעתיד פארק הי טק ועוד, כך שערכה צפוי לזנק בעשרות מונים.
ידידי התלהב מאוד, והוא להוט לקנות [למי שמכיר מה שקורה לאנשים שמתלהבים מהצעה כזו ומאבדים את ההגיון לחלוטין ונכנסים לתחום הדמיון, ניתן להאזין להרצאה מעולה בנושא בקו יד שמשון 0799-11-20-30].
אני אישית פחות מתלהב, ויש לי כמה פיקפוקים [מדוע בעלי הקרקע מוכרים אותה כעת אם ערכה צפוי לעלות בקרוב?, האם אין באזור בית החולים והמרחב ההוא שמורת טבע שלא מאפשרת לבנות שם? ועוד מספר שאלות]
ואני די חרד לגורל ידידי.

האם יש כאן מישהו שמכיר את הסיפור ויוכל לתת לנו פרטים על מנת שאוכל לדעת האם אכן מדובר בתרמית [כדוגמת דורות עילית, והקרקעות באלעד], או בהשקעה עם סיכוי וסיכון.
תודה רבה לכל העוזרים.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה