חשבונאות ומס

דיני מיסים, פתיחת עסק, ראית חשבון, חוזים ודיני עבודה - כל זה כאן בפורום.
מנהל הפורום: יהודה מילר

מאמרים אחרונים באתר

אני עובדת כמזכירה במשרד שיש לו סניפים בכל הארץ. לפני כשלוש שנים כשהתקבלתי סיכם איתי אחראי הסניף שהוא הבוס בפועל על עבודה של 4 ימים *4 שעות יומיות בבוקר בסכום של שכר שעתי. (כלומר לא שכר גלובלי) הסיכומים היו בע"פ ולא נחתם כל חוזה בכתב. לפני כחצי שנה פניתי בבקשה לעדכן את שכרי לשכר גלובלי. אחראי הכספים שבמשרד הראשי, לא הסכים לשנות לגלובלי, אך אמר שאין לו בעיה להוסיף לי שעות לפי הצורך, ולכן האחראי סיכם איתי שאעבוד 5 שעות ביום, וכך יעלה ממילא השכר. לפני כחודשיים החלטתי לפנות למנכ"ל הראשי בבקשה לשכר גלובלי (באישור ובעצה אחת עם אחראי המשרד) והוא אישר לי לפי שכר של חודש ממוצע וסיכם עם האחראי שיסגור איתי חוזה חתום. כל זאת טוב ויפה, הבעיה היא שיש אחראית נוספת במרכז, ולה יש רעיונות לשיפור ולייעול. מכיון שהפעילות השוטפת במרכז מתבצעת בשעות הערב מול הלקוחות ואילו אני כמזכירה אחראית על הפעילות השוטפת שמאחורי הפעילות, כמו ארגון ושליחת דוחות, קביעת ראיונות, עמידה מול ספקים, העברת עידכונים שוטפים וכל מה שכרוך בעבודה משרדית. כעת החליטה האחראית שלמען ייעול המרכז, כדאי שגם אני אעבור לעבוד בערב 4 ימים בשבוע מ6 עד 10 בלילה, כשביום חמישי אעבוד בוקר. הבוקר קראו לי האחראית והאחראי לפגישה ובה הנחיתו בפניי את הפצצה. אני אם ל2 קטנות, בעלי לומד בשעות הערב ומגיע ב10, וכך זה אומר שאצטרך לקחת ביבי סיטר כל ערב שלוקחת 10 שקל לשעה, ולהישאר עם פחות משכר מינימום!! אמרתי להם שזו הרעת תנאים, וכי מלכתחילה כשהתקבלתי לעבודה לא אלו היו התנאים, אבל הם הסבירו שזה לצורך ייעול הפרויקט. השאלה שלי, האם זו הרעת תנאים? האם אני יכולה להתנגד לכזה הסדר( לא חתמתי על שום חוזה)?
  • 758
  • שמעתי מחברה, שבחודש האחרון (אם אני לא טועה) מישהי ביקשה חו"ד ללוגו לגרפיקאית בשם "IMAGINE" , היא סיפרה לי זאת היות שידעה שלי שאני כבר משתמשת בשם כזה בשבילי, כבר במשך כמה שנים! בכל אופן, מיד כששמעתי זאת פרסמתי פה בפרוג, ש"מי שיקשה חו"ד ללוגו בשם... שתיצור איתי קשר..." ולא קיבלתי כל תגובה.
    לא שיש לי מאד בעיה עם זה, כי אני עוד לא חברה רשמית, או עסק רשמי. אבל בכל אופן זה לא נחמד ויכול להביא לבלבול ולעגמת נפש, ובכלל, יכול להיות שאם היא תדע שאני כבר משתמשת בזה כמה שנים (אני יכולה להציג עבודות שעשיתי לסמינרים והם חתומים בשם זה!) היא תעדיף למצוא לעצמה שם אחר.
    בכל אופן, אולי תוכלו לעזור לי אתם, לאתר אותה כדי שנבהיר את הדברים בינינו, (ניסיתי לעשות חיפוש כדי למצוא את ההודעה שלה אך לא הצלחתי לאתר אותה!)
    מישהו זוכר מי זו היתה, יש למישהו מושג או רעיון איך עוד אוכל למצוא את ההודעה/הבן אדם הזה?
    אודה על כל רעיון , עזרה, ואם זו את שקוראת את הודעתי זו, אנא פני אלי באישי! תודה!
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה