חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

יש לי מצלמה חצי מקצועית של קנון. לפני שנתיים היא התחילה להודיע הודעה מוזרה כל כמה תמונות עד שזנחתי אותה לאנחות.
לפי כמה שבועות החלטתי לתקן אותה והלכתי למישהו שהימליצו עליו בפרוג.
הוא ביקש 20 ש"ח רק על בדיקת המצלמה, סכום שהיה נראה לי סביר.
כעבור שלושה ימים התקשר ואמר שהיה תיקון קטן במקום הכרטיס (שידעתי עליו) והוא תיקן, אבל העדשה הלכה. היא עושה קצר ולכן הוא הרכיב לי עדשה שהיתה לו (הוא מתעסק עם מצלמות יד 2 מאיביי) וראה שהמצלמה מעולה רק העדשה כבר לא מתפקדת.
עד כאן הכל בסדר.
ואז הוא אמר שאם אני רוצה את העדשה, הוא יעשה לימחיר מיוחד למרות שזו עדשה יקרה , במקררה היה לו בחנות והוא החליט לתת לי אותה ב500 ש"ח.
אמרתי לו תודה ושאחשוב על זה.
הוא התקשר שוב כעבור כמה דקות ואמר שאני צריכה לבוא לקחת היום את המצלמה כי מחר הוא נוסע לחודש ולא יהיה בחנות.
אמרתי שאנסה לבוא היום.
התקשר שוב ואמר שממש כדאי שאקח אותה היום.
אמרתי שאני לא יכולה לצאת מהבית היום ושאלתי אם זה בסדר שהיא תשאר אצלו עוד חודש...(בכ"א הסתדרתי שנתיים בלעדיה)
הוא ענה שלא כדאי כי גנבו אצלו בחנות כבר ואין לו ביטוח.
טוב.
נסינו להגיע ולא הצלחנו.
היום בבוקר (הוא אמור לסוע לחודש החל מהיום, כן?) הוא מתקשר ואומר שנבוא לקחת.
שלחתי את בעלי.
הוא מתקשר שוב.
לא תפסתי את בעלי אז חזרתי אליו לראות מה רוצה.
הוא מתחיל שוב לספר את כל הספור על העדשה המיוחדת שהוא הרכיב לי וכמה היא זולה וכששאלתי אם בעלי לא לקח הוא גמגם משהו על זה שהוא הסתכל על המצלמה ולא רצה לקחת אותה...

שורה תחתונה: הוא כבר הרכיב לי עדשה חדשה (עשיתי טעות, כדבריו, וחשבתי שאתם רוצים את העדשה) ולא יכול לפרק ולכן רוצה 500 ש"ח על התיקון.

הייתי שמחה להחזיר את המצלמה שלי לפעולה ואפילו לשלם 500 ש"ח. השאלה אם אפשר לסמוך על הבן אדם לגבי איכות ותקינות העדשה שהרכיב לי.
מה אומרים?

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה