חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

אני מתחילה להתעניין בצילום (עוד לא מקצועי, אבל לכו תדעו, אולי בעתיד..)
ומחפשת מצלמה יד שנייה. בהתחלה התעניינתי בעיקר במצלמות קומפקטיות , או בדמויות SLR.

תוך כדי שיטוטים נתקלתי בהצעה הבאה:

מצלמת NIKON D3200 + עדשה: AF-S DX nikkor 18-55 mm
הייתה בשימוש כמה פעמים בודדות. במחיר של כ800 ש"ח (נראה לי יחסית נמוך למצלמת SLR. או שאני טועה?)

הייתי ממש שמחה לשמוע את דעתכם - האם המצלמה מומלצת והאם המחיר מומלץ?.

האמת שאני ממש מבולבלת לגבי באיזה סוג מצלמה לבחור - קומפקטית/חצי/מקצועית פשוטה.. מצד אחד אין לי בכלל אינטרס לשלם מחיר יקר - אני אברכית אז כמה שיותר זול יותר טוב :)
מצד שני אני רוצה מצלמה טובה שאצליח באמת ללמוד איתה ולהגיע לתוצאות טובות. (כן רוצה מצלמה שתתן לי שליטה במאפיינים שונים, ולא הכל אוטומטי, כי ככה לומדים.. ואני גם רוצה ביצועים טובים, סה"כ זה לא סכום מבוטל וזה לא 'רק' ללמידה..)
והאמת שגם בעולם הקומפקטיות לא מצאתי משהו טוב בפחות מ600 (למצלמה בת 4!)

אז מה דעתכם - כדאי להשקיע במצלמה מקצועית יחסית פשוטה או להמשיך לחפש מצלמה קומפקטית זולה?
אשמח ממש לכל עזרה מהמבינים יותר ממני..
ה'מבינים' מבינים הכי טוב מה ה'לא מבינים' לא מבינים :p:p

תודה!!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה