חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

פשוט מרגיז-
בערב החג הזמנתי בטלפון מעבד מזון
ביקשתי מהמוכר פרטים(והוא אמור לתת לי פרטים מדוייקים, הרי אני לא יכולה לגשת לחנות ולראות בעצמי...)
הוא המליץ על מעבד מזון של קנווד ב300₪ או של בראון ב350₪
שאלתי מה ההבדל בין המכשירים והוא אמר ששניהם טובים ואנשים קונים את שניהם אז הלכתי על הקנווד.
אציין שלא עשיתי סקר מחירים או בירור על דוגמאות שונות כי אני מכירה את החנות, קונה שם וסומכת עליהם(כמובן לא עוד...) אז קניתי ככה כפי המלצת המוכר.
המעבד מזון הגיע אלינו הביתה. אפילו לא פתחתי את הקופסה כי האמנתי שקיבלתי מעבד מזון נורמאלי,
בעלי טבל את המכשיר, שטף ואיכסן בארון.....
בערב החג אני מוציאה את המכשיר וקודם כל בהלם מהגודל הקטן של המכשיר אבל ניחא, כבר טבלנו.... אני מפעילה את המכשיר והוא התחמם תוך כמה שניות! כשכל המטבח מתמלא ריח של מכשיר חשמלי מחומם,
וזה קרה גם בשימושים חוזרים.
בנוסף, אני מגלה שיש רק גודל אחד של פומפיה ופורס(ולא עבה וגם דק) והפריסה יוצאת ממש לא יפה, אלא נראה כמו קציצה
בקיצור לא דומה ולא מתקרב לבראון. פשוט אכזבה.
עכשיו-
מצד אחד המכשיר משומש, אבל מצד שני נתנו לי מידע לא נכון. ההבדלים בין המכשירים הנל בולטים מאוד והמוכר אפילו לא רימז על כך!
פניתי למוכר ולא הייתה לו בכלל נכונות להקשיב, דיבר בצורה לא מכבדת והכחיש את דברי.
מה הייתם עושים?????

ואגב, תבדקו טוב טוב כל דבר שאתם מזמינים- גם לפני הרכישה וגם לאחריה
וגם אם זו חנות מוכרת שאתם סומכים עליה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה