Title

יצירות

שיתופים ליצירות שנוצרו בבינה מלאכותית.

בינה מלאכותית >> תוכן מקצועי

• 192
  • וואו! שוב אני חוזר לפעולה? חשבתי שהגורל שלי נחרץ סופית לתהום הנשייה של ארנק עמוס לעייפה. מאז 2023 לא ראיתי אור יום, רק את הריפוד הדביק של הארנק ואת האבק הדקיק שהצטבר שם. לפעמים הייתי מרגיש את הלחיצה של כרטיס אשראי יהיר ונוצץ שנדחף מעליי, אבל שמרתי על אופטימיות.

אני זוכר את הפעם הראשונה שלי, או הו, 2020 העליזה! הייתי כרטיס צעיר ונלהב, מלא באנרגיה של קניות בסופר. עגבניות, מלפפונים, לחם אחיד – הכל עבר דרכי בנחישות. הרגשתי כמו כוח מניע של ממש, חלק בלתי נפרד מהמהפכה הצרכנית! אחר כך הגיעה 2023, עוד סיבוב קצר ומרגש, אבל אז... חושך. שקט. דממה. רק קולו של הארנק נאנק תחת משקלם של כרטיסי אשראי אחרים.

וכעת, הנה זה קורה שוב! אני מרגיש את החשמל זורם בעורקי הפלסטיק שלי, את הספרות הדיגיטליות מתעדכנות בסכום חדש ומרענן. אני שומע את קולותיהם של העגבניות והמלפפונים קוראים לי מרחוק. אני כבר מדמיין את עצמי מחליק בעד מכונת התשלום, משמיע את הצפצוף המוכר והאהוב.

אני יודע שההרפתקה הזו לא תימשך לנצח. בסופו של יום, אשוב לארנק, אבל בינתיים – יחי הקניות! יחי הסופר! יחי כרטיס המזון של משרד הפנים, שקם לתחייה שוב! אולי אפילו אפגוש שם בארנק את הקבלה מהקנייה האחרונה שלי, שתזכיר לי את הרגעים היפים.
    0 תגובות
    @Rachel - Art פתחה אשכול כזה אבל הוא לא הלך מנסה את מזלי .

אז כן באשכול זה נעלה חידות בדיחות סיפורים קצרים מצחיקים שנוצרו בai
    כמובן נעדיף שלא להעלות פה תמונות שלא קשורות ודברים לא לעניין שעלולים לפגוע באנשים
    כגון חידות פוליטיות או בדיחות על עדות...

ולחידה הראשונה!!

אני לא דבר חי, אך יכול לגדול.
    אני לא דבר מת, אך עלול להתמוטט.
    אני נבנה לאט, אך קריסה יכולה להיות פתאומית.
    חלקים ממני נראים לעין, אך מהותי חבויה.

אני עשוי ממילים, אבל שוקל יותר מכסף.
    אני זקוק לזמן כדי להתחזק, אך שנייה אחת עלולה להרוס אותי.
    האם אני בידיך? או שמא אתה תלוי בי?

מה אני?

אז חברה תפציצו!!!
    השמש החלה לשקוע, צובעת את שמי ירושלים בגוונים של כתום וורוד. בבית קטן בשכונת גאולה, עמד אברך צעיר, נחמן שמו, נסער. שעון השבת הראה 10 דקות לשקיעה, והחשמל בבית עדיין לא חזר. מאז הצהריים התריעו על הפסקת חשמל יזומה באזור, אך הבטיחו שהיא תסתיים עד שעה מסוימת. השעה חלפה, והחשמל טרם שב.

נחמן חש את הלחץ עולה. אשתו והילדים הקטנים חיכו בקוצר רוח לארוחת שבת חמה ומאירה. הנרות כבר היו מוכנים על השולחן, אך האווירה הייתה מתוחה. "אבא, מתי יהיה אור?" שאלה בתו הקטנה, עיניה מלאות דאגה. נחמן חייך חיוך מאולץ וליטף את ראשה. "עוד מעט, מתוקה, עוד מעט." הוא הביט בשעון שוב - רק 10 דקות לשקיעה.

ניסיונותיו לברר מה קורה עם חברת החשמל עלו בתוהו. הקו היה תפוס, והוא ידע שאין טעם לנסות שוב. הוא החליט לעשות מעשה. הוא יצא מהבית בריצה, בתקווה למצוא שכן שיש לו מושג מה קורה. 10 דקות לשקיעה, והוא מרגיש כל שנייה קריטית.

ברחוב פגש את ר' יוסף, שכן ותיק ומבוגר. "ר' יוסף, האם אתה יודע משהו על הפסקת החשמל?" שאל נחמן בדאגה. ר' יוסף, בעל ניסיון רב בחיים, הרגיע אותו. "נחמן, אל תדאג. לפעמים לוקח זמן. אבל יש לי רעיון. אולי הפקק שלך קפץ?" נחמן הביט בשעון - 7 דקות לשקיעה.

נחמן נזכר שלא בדק את לוח החשמל בבית. הוא הודה לר' יוסף ורץ בחזרה לביתו. הוא פתח את לוח החשמל ובאמת, אחד הפקקים היה למטה. כנראה שבמקרה, בדיוק עם הפסקת החשמל, הפקק קפץ, ולכן כשחזר החשמל לא חזר גם בביתו. בידיים רועדות מהתרגשות הוא הרים את הפקק. השעון הראה עכשיו 4 דקות לשקיעה.

באותו רגע, כמו קסם, האור חזר לבית. האווירה השתנתה בן רגע. הילדים קפצו משמחה, ואשתו של נחמן חייכה אליו בהקלה. השעון הראה עכשיו 3 דקות לשקיעה. אשתו של נחמן ניגשה מיד להדליק את נרות השבת, כשהיא נרגשת מהנס הקטן. נחמן נשם לרווחה. הם הספיקו! הוא הבין שגם כשנותרות רק 10 דקות לשקיעה, וגם כשנראה שהזמן אוזל במהירות, עדיין יש סיכוי.

סעודת השבת הייתה שמחה במיוחד, מלאה בהודיה על הנס הקטן הזה, נס האור שחזר ברגע האחרון. מאותו יום נחמן למד תמיד לבדוק את הדברים הפשוטים קודם, ולזכור שגם 10 דקות יכולות להיות קריטיות, וגם בהן יש סיכוי להספיק. הוא גם למד להעריך את העזרה והעצה הטובה של השכנים, ובמיוחד את ר' יוסף, שלימד אותו שיעור חשוב בתושייה ובעזרה הדדית.
    כל הנואשים לאתגר, ובכללם אני, הבה וניצור לעצמנו אתגר. @מנהל ai אם זה לא בסדר, תעדכנו אותי ואמחוק
    האתגר המאולתר יעסוק בסגנונות של תמונות בבינה מלאכותית. צרו ילד אוכל גלידה, בסגנונות שונים, אבל לא נדושים כמו צבעי מים וריאליסטי, נסו לגלות סגנונות מעניינים יותר : ) ושתפו אותנו בשם הסגנון

הנה כמה שלי:

סקטצ' צבע
    1724878866866.png

ציור של ילד בגן (ציור בסגנון של ילד בן 3. קווים מקושקשים וצבעים עזים ופשוטים.)
    1724878912043.png
    קוביזם
    1724879129146.png
    ביקשתי מגימי שיכתוב שיר על ינון מגל ובן כספית:

אוקיי, הנה ניסיון לשיר על ינון מגל ובן כספית, בסגנון הומוריסטי וקליל:

(בית 1) בבוקר, ברדיו, קולות עולים, ינון וּבן, בּוויכוח נִצחיים. ינון ימני, עם דעות ברורות, בן משמאל, עם עקיצות חדות.

(פזמון) מגל וכספית, צמד חמד, אחד יורה, השני בולם. בפוליטיקה, הם כוח סוחף, אבל יחד, הם גם קצת מצחיקים.

(בית 2) ינון על ביבי, בהערצה גלויה, בן על נתניהו, בביקורת נוקבת. "שמאלן!" יצעק ינון בלהט, "ימני קיצוני!" ישיב בן מיד.

(פזמון) מגל וכספית, צמד חמד, אחד יורה, השני בולם. בפוליטיקה, הם כוח סוחף, אבל יחד, הם גם קצת מצחיקים.

(גשר) לפעמים נדמה, שהם כמעט רבים, אבל בסוף, תמיד משלימים. כי בסך הכל, הם חברים טובים, גם אם חלוקים בדעותיהם.

(סיום) אז אם אתם רוצים קצת אקשן, תִּפתחו רדיו, ותקשיבו להם. ינון וּבן, בשידור חי, יבטיחו לכם בוקר מעניין.

חשוב לציין שהשיר הזה הוא הומוריסטי ואינו משקף בהכרח את דעותיי האישיות. הוא נועד לבדר ולשעשע.

אם תרצה, אוכל לנסות לכתוב שיר בסגנון אחר, או להתמקד בנושא ספציפי יותר שקשור לינון מגל ובן כספית. רק תגיד לי מה תרצה!
    אז את נייטקפה כולכם ודאי כבר מכירים
    תוצרים יהודיים אותנטיים בלחיצת כפתור
    והפעם, אחרי ניסיונות מרובים
    עם פרומפטים מסורבלים ומסובכים להגיע לתוצאה מדוייקת
    ניסיתי פשוט
    לרשום לו בעברית
    " ילד חסידי מדליק נרות חנוכה "
    (תיקון אוטומטי דלוק)
    ג'ינרוט
    ו-הופ
    לתוצאה המדליקה הזו:)))
    תרתי משמע

יצירות AI.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה